Virškinimo fermentai, super fermentai, dabar maisto produktai, 90 kapsulių
Prekyboje
Paketo prieinamumas
Fermentai ir fermentai svarbūs tiems, kuriems reikia pagerinti baltymų, angliavandenių ir riebalų virškinimą. Pankreatinas yra kelių virškinimo fermentų, kuriuos gamina kasos ląstelės, mišinys. Pankreatinas susideda iš amilazės, lipazės ir proteazės. Pankreatinas yra būtinas daugelio maistinių medžiagų, ypač riebalų, virškinimui ir pasisavinimui. Įvairios ligos, operacijos (tulžies pūslės pašalinimas), piktnaudžiavimas antacidiniais vaistais, senėjimo procesas prisideda prie nepakankamos skrandžio rūgšties sekrecijos ir sukelia rėmenį, dujas, pilvo pūtimą ir kitus virškinimo trakto diskomforto simptomus. Tai gali sukelti virškinimo problemų ir prastą maistinių medžiagų, vitaminų (ypač riebaluose tirpių vitaminų A, D, E ir K) įsisavinimą. Be reikalingų fermentų virškinimas būtų neįmanomas, o dėl jų trūkumo susergame daugiausiai įvairių virškinamojo trakto patologijų (cukrinis diabetas, nutukimas, lėtinis gastritas, kolitas, pankreatitas), nes organizmas šiuo atveju nėra gali tinkamai apdoroti maistą. Kad jų nepertraukiamai papildytų, turime valgyti daug žalių daržovių ir vaisių tiesiai iš sodo ir daržo. Bet koks terminis apdorojimas sunaikina fermentus. Virškinimo fermentai yra virškinimo trakto, seilių liaukų, skrandžio ir kasos asistentai. Pirmasis maisto virškinimo etapas vyksta burnoje, kai maistas ne tik mechaniškai sumalamas, bet ir veikiamas alfa amilazės – seilių liaukose esančio fermento, paverčiančio krakmolo molekules į tirpius cukrus. Antrasis etapas vyksta skrandyje ir prie jo prisijungia skrandžio fermentai: pepsinas (skaido baltymus į peptidus), želatinazė (skaido kolageną ir želatiną) ir druskos rūgštis (ne tik aktyvina pepsiną, bet ir naikina kenksmingas bakterijas). Trečiajame etape pagrindinis virškinimo procesas vyksta plonojoje žarnoje, veikiant kasos gaminamų fermentų kompleksui: proteazė (suskaido baltymus į aminorūgštis), karboksipeptidazę ir elastazę (skaido elastiną), nukleazę (suskaido). skaido nukleino rūgštis), amilazę (suskaido angliavandenius į sacharidus), lipazę (suskaido riebalus į riebalų rūgštis ir monogliceridus). Taigi fermentų vaidmuo mūsų sveikatai ir savijautai yra neįkainojamas. Jie turėtų būti reguliariai vartojami kaip maisto papildai. „Biotus“ svetainėje galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Now Foods, Super Enzymes
Rekomenduojamas naudojimas: 1 kapsulė kiekvieno valgio metu.
Kiti ingredientai: želatina (kapsulė), celiuliozė, magnio stearatas (augalinis šaltinis) ir silicio dioksidas.Sudėtyje yra sulfitų. Gali būti pagalbinės perdirbimo medžiagos laktozės.
Sudėtyje nėra: kiaušinių ir pieno produktų, konservantų, druskos, sacharozės, sojų, kviečių, mielių, riešutai , grūdai, glitimas, kazeinas, bulvės, ryžiai, dirbtinės spalvos ir kvapiosios medžiagos.
Įspėjimai: jei esate nėščia, vartojate kokių nors vaistų ar planuojate iki operacijos – prieš naudodami pasitarkite su gydytoju. Nustokite vartoti ir pasikonsultuokite su gydytoju, jei atsiranda kokių nors nepageidaujamų reakcijų. Nenaudokite, jei originali pakuotė pažeista arba jos nėra. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Sudėtis : | ||
Patiekimas: 1 kapsulė | ||
Ingredientai vienai porcijai | % dienos poreikio |
Betain HCl | 200 mg | * |
Jaučio tulžis Ekstraktas (bendras cholio rūgščių kiekis mažiausiai 45 %) | 100 mg | * |
Papajų vaisių milteliai | 45 mg | * |
11X pankreatinas | ||
Sudėtis: | ||
Amilazė | 37 000 USP vienetų | <* |
Proteazė | 37 000 USP u | * |
Lipazė | 2 960 USP vienetų | * |
Rūgščiai stabili proteazė (Aspergilopepsin) (50 SAPU ) | 10 mg | * |
Bromelainas (120 GDU/g) (iš ananasų) | 40 mg | * |
Papaino (100 000 FCC PU) milteliai (papajų) | 2 mg | * |
Zell Yulase (10 c.u.), milteliai | 0,1 mg | * |
**Kasdienis poreikis nenustatytas. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Pirkite su šiuo produktu
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį