Vitaminas B-12 metilkobalaminas, uogų skonio, B-12 metilkobalaminas, KAL, 2500 mcg, 59 ml
Nėra sandėlyje
B-12 metilkobalaminas, uogų skonis, 2500 mcg, KAL, B-12 metilkobalaminas, uogos
B-12 metilkobalaminas, uogų skonis, 2500 mcg kiti biologiniai procesai. Hidroksikobalaminas yra B12 pirmtakas, būtinas makroelementų metabolizmui, metioninui ir DNR sintezei. Hidroksikobalaminas yra vitamino B12 pirmtakas, kuris organizme virsta metilkobalaminu ir adenozilkobalaminu. Jis panašus į cianokobalaminą be cianido dalies. Ši nemetilinto B12 forma skatina nervų sistemos sveikatą ir yra atsakinga už mitochondrijų funkciją. Vitaminas B12 yra būtinas angliavandenių, riebalų ir baltymų energijos apykaitai. Vitaminas B12 yra esminis DNR gamybos kofaktorius, o 5-metiltetrahidrofolatas (5-MTHFA) dalyvauja kaip kofaktorius organizmo reakcijose, tokiose kaip homocisteino remetilinimas į metioniną. Folio rūgštis ir vitaminas B12 yra būtini neurotransmiterių gamyboje, o mažas vitaminų ir folio rūgšties kiekis gali lemti prastą serotonino – neuromediatoriaus, susijusio su nuotaikos kontrole, gamybą. Vitamino B12 trūkumas organizme gali sukelti nervų sistemos veiklos sutrikimus. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su Biotus svetainės vadovu.
Siūlomas naudojimas:>
Naudokite tik pagal paskirtį. Gerai suplakti. Kasdien vieną porciją purkšti po liežuviu. Laikykite po liežuviu 20 sekundžių, tada nurykite. Galima vartoti valgio metu arba nevalgius.Atkimšus laikyti šaldytuve.
Kiti ingredientai:
išgrynintas vanduo, augalinis glicerinas, kalio sorbatas, stevija, citrinos rūgštis, lecitinas (saulėgrąžų), natūralus vitaminas E ir natūralūs mišrūs uogų skoniai.
Įspėjimai:
Nenaudokite, jei pažeista arba jos nėra. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Sudėtis | ||
Porcijos dydis: 0,75 ml (apie 3 purslų) | ||
Indinio porcijos: 80 | ||
Kiekis porcijoje | % dienos poreikio** | |
Vitaminas B-12 (metilkobalaminas) | 2500 µg | 41,667 % |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį