Facebook Pixel

Beta-alaninas RAW, MST, 500 g

Gamintojas: Vokietija
kokybės užtikrinimas
Ypatumai:
Sertifikuota ES
Prekės kodas: 40180
Brūkšninis kodas: 1

Nėra sandėlyje

23,21 €
Pardavėjas: Biotus
Biotus
Aprašymas

Beta-alaninas RAW, MST

Beta-alaninas yra nepakeičiama aminorūgštis, nedideliais kiekiais randama įprastuose maisto produktuose: vištienoje, jautienoje, piene, žuvis. Dėl šios priežasties nėra taip paprasta jo gauti reikiamu kiekiu. Patekęs į kūną, beta-alaninas paverčiamas karnozinu, kuris prisidės prie jūsų ištvermės, jėgos ir raumenų vystymosi. Tie, kurie treniruojasi sunkiai, galės treniruotis dar intensyviau, o tai galiausiai lemia raumenų augimą. „Biotus“ svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.

Paraiška:

Vieną porciją (pusę matavimo šaukšto) ištirpinkite 200 ml vandens. Beta-Alanine RAW MST geriausia gerti po pusryčių.

Įspėjimai: atminkite, kad pirmą kartą pavartoję Beta- Alaninas, nes pradeda stimuliuoti po oda esančios nervų galūnėlės. Nesijaudinkite dėl to, tai geras ženklas, kad beta-alaninas pradėjo veikti. Laikyti vėsioje, sausoje, tamsioje vietoje.

Junginys
Patiekimas: 2,5 g (5 g kaušelis)
Indelio porcijos: 200
 Viena porcija
Beta-alaninas2500 mg
Ne vaistinis preparatas. Prieš vartodami pasitarkite su gydytoju.

Klientų klausimai

Nėra klausimų

Užduokite savo klausimą

Klausimas bus rodomas po moderavimo.

    Visi atsakymai bus rodomi po moderavimo.

    Customer Reviews

    0

    0 apžvalgos

    Filtrai
    Data
    Įvertinimas Naudingumas

    Nėra atsiliepimų

    Parašyti atsiliepimą
    Gaukite 0,90 € į savo premijos paskyrą, kad peržiūrėtumėte produkto nuotrauką arba vaizdo įrašą*
    * Išsami informacija apie reklamą nuorodoje
    Pridėti apžvalgą
    • Kaip vertinate šį produktą?

    Nuoroda į vaizdo įrašą iš Youtube

    Pridėkite iki 10 vaizdų .jpeg, .jpg, .gif, .png formatais, failo dydis iki 5 MB

    Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.

    loader
    You submitted your review for moderation.