Kepimo mišinys be glitimo, pyrago pluta, Bob's Red Mill, 453 g
Mišinys be glitimo (mišinys) pyrago plutai. Mišinys naudojamas tešlai gaminti, kad susidarytų skani, dribsnių plutelė pagal bet kurį kepimo be glitimo receptą. Kiekvienas maišelis turi unikalią kompoziciją, kuri skatina pyrago plutos arba dvigubos plutos susidarymą. Idealiai tinka vaisiams, grietinėlei, mėsos pyragams, troškinimams ar sausainiams. Sukurti skanų pyragą be glitimo dar niekada nebuvo taip paprasta! Įpilkite aliejaus ir vandens, kad sluoksniuotos tešlos masė būtų graži! Jei reikia išsamesnių patarimų, galite susisiekti su „Biotus“ svetainės vadybininku.
Bob's Red Mill, Pie Crust, Be glitimo
Naudojimas:
1 pakelį mišinio supilkite į virtuvinį kombainą ( arba dubenį). Įpilkite 12 valg. šaukštai šalto sviesto ir 2 šaukštai šaldyti, supjaustyti gabalėliais. Plakite 1 sekundę 10 kartų. Supilkite mišinį į dubenį. Įpilkite 6 šaukštus ledinio vandens ir maišykite, kol susidarys tešla.
Galima naudoti du peilius, kol susidarys šiurkštus smėlis. Tešlą nusiųskite į šaldytuvą 1 valandai.
Išimkite tešlą iš šaldytuvo. Tešlą iškočiokite tarp dviejų plastikinės plėvelės gabalėlių. Nuimkite plastikinę plėvelę.
Dvigubiam pyragui: pridėkite pyrago įdaro. Iškočiokite antrąją pyrago dalį, uždenkite įdarą. Aptepkite pienu arba kiaušiniu ir pabarstykite 2 arbatiniais šaukšteliais cukraus (nebūtina). Viršutinėje plutoje įpjaukite nedidelius plyšelius.
Kepkite pagal pyrago receptą. Paruoštą tešlą galima laikyti šaldiklyje, suvyniotą į polietileną. Kitą dieną prieš naudodami tešlą perkelkite į šaldytuvą. Atšildydami laikykite plastikinėje plėvelėje.
Kiti ingredientai: ryžių miltai, bulvių krakmolas, tapijoka. miltai, cukrus, ryžių sėlenos, jūros druska, ksantano derva.
Sudėtis: | |||
Patiekimas: 1/16 pakelio (28 g sauso mišinio) | |||
Pakuotės porcijos 16 span> | |||
Vienai porcijai | sausas | paruošta | |
Kalorijos | 100 | 240 | |
Riebalų kalorijos | 0 | 140 | |
  ; | % dienos poreikio** | ||
Bendras riebalų kiekis | 0 g * | 0 % | 25 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % | 40 % |
Transriebalai span> | 0 g | ||
Cholesterolis | 0 mg span> | 0 % | 8 % |
Natris | 90 mg | 4 % | 4 % |
kalis | 0 mg | 0 % | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 24 g | 8 % | 8 % |
Maistinės skaidulos | 0 g | 0 %` | 0 % |
Cukrus | 2 r | ||
Baltymai | 1 g | ||
Vitaminas A | 0 % | 6 % | |
Vitaminas C | 0 % | 0 % | |
Kalcis | 0 % | 0 % | |
Geležis | 2 % | 2 % |
* Dienos vertė yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta. Jūsų paros norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
kalorijos | 2 000 | 2 500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Sotieji riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natris | Mažiau nei | 2 400 mg | 2 400 mg td> |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g | |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį