Mung pupelės (mung), Mung, Bob's Red Mill, 765 gramai
Mung pupelės (košė) Bob's Red Mill yra daug naudingų maistinių medžiagų. Jos yra puikus maistinių skaidulų šaltinis, daržovės baltymų, sudėtinių angliavandenių, geležies, vitaminų ir mineralų. Šiose pupelėse mažai kalorijų, riebalų, natrio ir cholesterolio. Mung pupelėse yra izoflavonų, kurie reguliuoja hormonų lygį. Natūralūs fiestrogenai skatina hialurono rūgšties, kolageno ir elastino gamybą. Nuolat naudojant mung pupeles maistui, oda tampa jauna, sveika ir tonizuota. Mung pupelės yra naudingos diabetikams, nes padeda sumažinti cukraus kiekį kraujyje sergant 2 tipo diabetu. Tokios mung pupelės vartojamos kaip dietos dalis. Vegetarai renkasi šį produktą dėl didelio baltymų kiekio. Rytietiškoje kulinarijoje mung pupelės yra pagrindinis ingredientas ir iš jų gaminami miltai, dedami į ledus, makaronus, saldainius, karį. Karštame klimate mung pupelės reguliuoja kūno temperatūrą. Mung pupelės yra kilusios iš Indijos ir buvo auginamos tūkstančius metų kaip skanus maisto šaltinis. Šiandien jos plačiausiai žinomos dėl savo nuostabių „pupelių daigų“. Visos mung pupelės yra šiek tiek saldaus, riešutinio skonio ir galima virti ant viryklės kaip paprastas pupeles.
Dietos, kuriose yra daug nesmulkintų grūdų ir kito augalinio maisto, kuriame yra mažai riebalų, sočiųjų riebalų ir cholesterolio, gali sumažinti riziką besivystančių širdies ir kraujagyslių ligų bei tam tikrų vėžio rūšių. Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantai.
Bob's Red Mill, Mung, Heritage Beans
Ruošimo būdas: išrūšiuokite ir nuplaukite 1 puodelį mung pupelių. Įpilkite 3 puodelius vandens ir užvirinkite. Įpilkite daugiau vandens jei reikia sp;virimo metu išvirkite pupeles užpiltas vandeniu. 4 porcijos (apie 3 ½ puodeliai).
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (54 g) | ||
Indelio porcijos: 14 | ||
Viena porcija | % dienos poreikis* | |
kalorijos | 190 | |
Riebalų kalorijos | 10 | |
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 2 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 5 mg | 0 % |
Iš viso angliavandeniai | 33 g | 11 % |
Maistinių skaidulų | 14 g | 56 % |
Cukrus | 1 g | |
Baltymai | 12 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 2 % | |
kalcis | 2 % | |
geležis Folatas Fosforas Magnis Cinkas | 15 % 40 % 20 % 20 % 10 % span> |
* Kasdienis poreikis Tai pagrįsta 2000 kalorijų dieta. Jūsų paros norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
  ; | Kalorijos: | 2 000 | 2 500 |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Sotieji riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natrio | Mažiau nei | 2,400 mg | 2,400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį