Rudieji jūros dumbliai, laukiniai Atlanto jūros dumbliai, rudadumbliai, laukinės Atlanto jūros dumbliai, Meino pakrantės jūros daržovės, 56 g
Išankstinis užsakymas 10-25 dienų
Pardavėjas: Biotus
didmeninė nuolaida
Rudieji jūros dumbliai, laukiniai Atlanto jūros dumbliai, Rudumbliai, Wild Atlantic Kombu
Rudieji jūros dumbliai, laukiniai Atlanto jūros dumbliai yra labai daug jodo . Šis mikroelementas kovoja su virusais dalyvaudamas fagocitų ląstelių formavime, o jau šios ląstelės saugo žmogų nuo ligų. Sumažėjęs jodo suvartojimas maisto produktų sudėtyje neigiamai veikia skydliaukės būklę, nuo kurios priklauso ir organizmo atsparumas piktybiniam augimui. Ši korekcija ypač svarbi netinkamai maitinamiems pacientams, nes išsekusiame, net ir be piktybinio naviko, skydliaukės hormonų koncentracija sumažėja.Jūros dumbliai turi gana gausų naudingų savybių sąrašą. Visų pirma, jie turi antikancerogeninę savybę, leidžiančią pašalinti sunkiųjų metalų druskas, radionuklidus ir kitas kenksmingas medžiagas iš žmogaus kūno. Šiuo atžvilgiu jūros dumblius liaudies medicina rekomenduoja kaip veiksmingą profilaktiką nuo leukemijos ir vėžio. „Biotus“ svetainėje galite ne tik įsigyti ir susipažinti su produktais, bet ir gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Naudojimo rekomendacijos
Rekomenduojame pirmiausia patikrinti, ar ant dumblių nėra netyčia likusių smulkių akmenukų ar kriauklių. Kai kurie augalai gali būti iš dalies padengti baltais natūralių druskų ir cukraus milteliais, išsiskiriančiais sandėliavimo metu. Tai visiškai normalu, kaip ir galimos dėmės ant brandesnių lakštų kraštų. Keletas patarimų: vandenyje dumbliai išsiplečia apie 40% ir sugeria 5 kartus didesnį svorį. Žalios rudadumbliai bus kieti, jei nebus mirkomi ar nemarinuoti. Kad visiškai suminkštėtų, panardinkite į vandenį 15-20 min., pavirkite 5 min., kepkite 3-4 min 150°C arba kepkite keptuvėje 4-5 min., kol apskrus.Vištienos arba jautienos sultinį pakeiskite rudadumblių sultiniu. 1 lakštą panardinkite į litrą vandens bent 10 minučių ir, jei reikia, išimkite. Druskos nereikia. Norėdami gauti sodresnį sultinį, palikite skystyje arba išimkite, supjaustykite griežinėliais ir suberkite į sriubą ar pupeles.
Dumbumbliai salotose: praturtinkite savo salotas mineralais. Suminkštinkite jūros dumblius mirkant (1 val. ) marinuojant (1–24 val.), blanširuojant, skrudinant arba kepant (žr. pagrindinį gaminimą). Supjaustykite mažais gabalėliais ir pabarstykite ant salotų. jūros dumbliai kaip užkandis ar garnyras: suplėšykite, supjaustykite arba susmulkinkite jūros dumblius į mažus gabalėlius ir kepkite 3-5 minutes 150°C temperatūroje. Kepkite keptuvėje ant silpnos ugnies, kol apskrus arba suspauskite stipriai aliejumi pateptoje keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol apskrus. Pabarstykite šiuo trupiniu salotas, dribsnius, makaronus arba valgykite tiesiai!
Kiti ingredientai:
P Įspėjimai:
Laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Sudėtis: | ||
Porcijos dydis: 1/3 puodelio (7 g) | ||
Indelyje esančios porcijos: 8 | ||
Vienoje porcijoje | % nuo dienos poreikio | |
Kalorijos | 20 | |
Bendras riebalų kiekis | 0g | 0% |
natrio | 310mg | 13 % |
Kalis | 780mg | 22 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 3g | 1 % |
Maistinės skaidulos | 3g | 9 % |
baltymai | 1g | |
Geležinis | 15 % | |
Vitaminas B12 | 2 % | |
Kalcis | 6 % | |
Magnis | 15% | |
Yod | 2110% | |
Fosforas | 2% | |
Riboflavinas | 10 % | |
Chrome | 15 % | |
Vitaminas B6 | 30 % | |
* Dienos vertės procentas pagrįstas 2 000 kalorijų dieta. Nedidelis šaltinis: kalorijos iš riebalų, sočiųjų riebalų, transriebalų, cholesterolio, cukrų, vitamino A ir vitamino C. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Grįžti į prisijungimo puslapį