Butano rūgštis, sviesto kalcio magmas, biotikos tyrimai, 180 kapsulių
Sviesto rūgštis (butano rūgštis) turi daug biologinių savybių. Tai pagrindinis storosios žarnos gleivinės energijos šaltinis.
Butyric Cal-Mag™ yra sviesto rūgšties kalcio ir magnio druskų. Sviesto rūgštis yra natūraliai susidaranti 4 anglies riebalų rūgštis, gaunama sveikoje storojoje žarnoje, draugiškoms bakterijoms fermentuojant maistines skaidulas.
Privalumai Butyric Cal-Mag™ apima:
- Pagrindinį storosios žarnos epitelio ląstelių energijos šaltinį.
- Turi antioksidacinį aktyvumą, gaunamą iš beta karotino. Be vitamino A, kompozicijoje taip pat yra pantoteno rūgšties, kalcio ir magnio.
Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Biotikos tyrimai, Butyric-Cal-Mag™
Siūlomas naudojimas:
2 kapsulės kiekvieno valgio metu, kaip  ; maisto papildas arba kaip nurodė gydytojas.
Kiti ingredientai:
Etilvanilinas (skonis) ir kapsulės apvalkalas (želatina ir vanduo).
Šiame gaminyje nėra kukurūzų, cukraus, sojų, kviečių , glitimas, pieno produktai ir mielės. Be to, jame nėra dirbtinių dažiklių.
Įspėjimai:
Nerekomenduojama nėščioms ir žindančioms moterims.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Užsandarintas apsauginiu antspaudu jūsų apsaugai. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Sudėtis: | ||
Porcijos dydis: 2 kapsulės | ||
Indelio porcijos: 90 | ||
Vienoje porcijoje: | % dienos poreikio | |
Kalorijos | 10 | |
Riebalų kalorijos | 10 | |
Bendras riebalų kiekis | 1 g serifo; font-size: small;'>2 %† | |
Sotieji riebalai | 1 r | 2 %† |
Vitaminas A (natūralūs karotenoidų ir palmitato mišiniai, 1:1) | 3 333 TV | 67 % |
Pantoteno rūgštis (kalcio pantotenatas) | 16,7 mg | 167 % |
Kalcis (kalcio butiratas) | 90mg | 9 % |
Magnis (magnio butiratas) | 77 mg | 19 % |
Sviesto / butano rūgštis (butiratas kalcio ir magnio) | 1,033 mg | * |
* Kasdienis poreikis nenustatytas. † Procentinė paros vertė yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį