Galvijų želatina, Bernardo Jenseno, 397
Galvių želatina susideda iš gyvūninių baltymų medžiagų mišinio ir joje yra 18 aminorūgščių, įskaitant gliciną, proliną, hidroksiproliną, alaniną, glutamo ir asparto rūgštis. Puikiai įsigeria, maitina ir stiprina sąnarių kremzles bei raiščius.
Naudojimo rekomendacijos: galima gaminti desertus, drebučius ir kt. patiekalai .
Sudėtis:
Patiekimas: 1 valgomasis šaukštas (10 g) | ||
Indinio porcijos: 40 | ||
  ; | Vienai porcijai | % dienos vertės* |
kalorijos | 36 | |
Riebalų kalorijos | 0 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 33 mg | <1 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 1 g | 0 % |
Maistinės skaidulos | <1 g | 0 % |
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 9 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis | 0 % | |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį