Kepimo soda, Arm & Hammer, gryna, 227 g
Gryna kepimo soda, Arm & Hammer, Pure Baking Soda –Tai rauginimo medžiaga, kuri naudojama kartu su rūgštiniais pieno produktais kepiniams ir daugeliui kitų tikslų. Soda gaminama iš mineralizuotų natrio bikarbonato nuosėdų, veikiamų vandeniu, nenaudojant chemikalų. Sodos pagalba koreguojamas rūgščių-šarmų balansas kraujyje, pašalinami organizme susikaupę šlakai ir toksinai, todėl dažnai naudojama apsinuodijimui. Šarminėje sodos aplinkoje žūsta net kirmėlės, apvaliosios kirmėlės, kaspinuočiai ir kt. Šis produktas naudojamas rėmeniui, rūgštingumui ir virškinimo sutrikimams gydyti. Soda yra nepamainoma ne tik medicinoje, bet ir kulinarijoje, kosmetologijoje, pramonėje, sanitarijoje. Kai į kepimą įpilama soda, ji pasirodo švelni, sodri. Naudojant soda su rūgštiniais komponentais: melasa, kakava, jogurtu, kefyru, jogurtu, išsiskiria anglies dioksidas, dėl kurio tešla tampa puri.
Daugiau apie tai, taip pat apie daugelį kitų suaugusiųjų ir vaikų sveikatai naudingų maisto produktų ir gėrimų galite sužinoti „Biotus“ svetainėje.
Kiti ingredientai: natrio bikarbonatas.
Siūlomas naudojimas: sumaišykite visus sausus ingredientus, pabaigoje pridėkite šlapių ingredientų. Įpylus vandens, nemaišykite tešlos per ilgai. Tiesiog išmaišykite iki vientisos masės ir kepkite.
Laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Ingredientai: | ||
Patiekimas: 1/8 šaukštelio (600 mg) ** | ||
Indelio porcijos: 1 611 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
kalorijos | 0 |   ; |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Natris | 150 mg | 6 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 0 g span> | 0 % |
Baltymai | 0 g | 0 % |
* Kasdienis poreikis, apskaičiuotas pagal 2000 m. kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį