„Wild Rice“, „Eden Foods“, 198 g
Aprašymas
Laukiniai ryžiai yra ypatinga ryžių rūšis, priklausanti javų šeimai ir turi biologinį pavadinimą Water Cicinia. Tiesą sakant, laukiniai ryžiai nėra ryžiai – Tai žolinių šeimos pelkinė žolė. Jis auga sekliuose vandens telkiniuose ir palei lėtai tekančias JAV ir Pietų upes. Kanadoje, Didžiųjų ežerų regione. Ryžiai yra geriausias baltymų šaltinis. Laukiniuose ryžiuose yra daug naudingų ir maistingų medžiagų, vitaminų ir vertingų mikroelementų bei skaidulų (magnio, fosforo, kalcio, vario, geležies, cinko) daugiau nei įprastuose ryžiuose.Laukiniai ryžiai yra rafinuoto, šiek tiek saldaus skonio ir unikalaus aromato su ryškiu riešutmedžio užrašas. Jis tinka kaip savarankiškas garnyras arba kartu su kitų rūšių ryžiais, dera su mėsa, paukštiena, žuvimi. Jis naudojamas sriuboms, salotoms, šaltiems ir karštiems užkandžiams ruošti. Su juo ruošiami įvairūs įdarai ir desertai. Tradicinis Kalifornijos patiekalas – laukinių ryžių košė, kuri nėra virta. Grūdai tris kartus užpilami verdančiu vandeniu, kiekvieną kartą primygtinai 20 minučių po dangčiu. Druska pridedama kartu su paskutine verdančio vandens porcija. Patiekiama su sviestu, svogūnais, grybais ir migdolais. „Biotus“ svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Naudojimo rekomendacijos
Nuplaukite 1 puodelį laukinių ryžių, sudėkite į nedidelį puodą ir užpilkite 2 puodeliais vandens, uždenkite ir užvirinkite.
Kiti ingredientai :
Įspėjimai :
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Ingredientai:
Pateikimo dydis:   ;1/4 puodelio žalio (45 g) | |||
Vienoje talpykloje: apie 4,5 porcijos |   ; | ||
Viena porcija | % nuo dienos poreikio | ||
kalorijų | 160 | ||
Kalorijos iš riebalų | 5 | ||
Bendras riebalų kiekis | 0,5 g | 1 % | |
Sotieji riebalai | 0 | 0 % | 0 % |
Transriebalų | 0 g | ||
Cholesterolis | 0 mg | 0 % | |
Natrio | 15 mg | 1 % | |
Kalis | 110 mg | 3 % | |
Bendras angliavandenių kiekis | 35 g | 15 % | |
Maistinių skaidulų | 3g | 12 % | |
Cukrus | 0 g | ||
Baltymai | 6 g | 12 % | |
Geležis | 2 % | ||
Tiaminas (B1) | 8 % | ||
Riboflavinas (B2) | 8 % | ||
Nikotino rūgštis | 15 % | ||
Folio rūgštis (B9) | 2 % | ||
Fosforas | 15 % | ||
Magnis | 15 % | ||
Cinkas | 15 % | ||
Manganas | 40 % | ||
Procentinė dienos vertė, pagrįsta dieta 2000 kalorijų. Nesvarbus vitaminų A, C ir kalcio šaltinis. | |||
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį