Virškinimo fermentai, Essential EnzymesUltra, Source Naturals, 90 kaps
Nėra sandėlyje
Virškinimo fermentai (fermentai) suskaido tris pagrindines maistines medžiagas: baltymus, riebalus ir angliavandenius. Iš esmės viskas, ką valgome. Jie dalyvauja beveik visose organizme vykstančiose cheminėse reakcijose.
Virškinimo fermentai – tai pagalbininkai virškinamojo trakto, seilių liaukų, skrandžio ir kasos darbe Kuo daugiau ant stalo natūralių žaliavų iš sodo ir daržo, tuo daugiau jūsų organizmas gauna reikiamų fermentų. Termiškai apdorojant virš 50 laipsnių, fermentai sunaikinami. Kaip dažnai valgome žalias daržoves ir vaisius…?
Tačiau dauguma įvairių ligų susergame per virškinimo traktą. Ir paprastai: dėl būtinų fermentų trūkumo organizmas tiesiog nepajėgia & nbsp; pilnai perdirbti maistą. Gydytojai teigia, kad kai kurie žmonės jau sulaukę 35 metų & nbsp; Fermentinė virškinimo trakto sistema yra taip perkrauta, kad tokiame amžiuje dažnai išsivysto: cukrinis diabetas, nutukimas, lėtinis gastritas, kolitas, pankreatitas. Norėdami išlaikyti sveikatą, turėtumėte reguliariai vartoti biologiškai aktyvius maisto papildus, kuriuose yra fermentų. Jis turės priešuždegiminį poveikį. Jei reikia išsamesnių patarimų, galite susisiekti su svetainės Biotus vadovu.
Source Naturals , Essential EnzymesUltra
Kaip naudoti: 1 kapsulė prieš valgį arba jo pradžioje. Individualūs poreikiai gali skirtis, bet ne daugiau kaip 6 kapsules per dieną.
Dkiti ingredientai: augalinė celiuliozė (kapsulės), išgrynintas vanduo, trigliceridai su vidutinė grandinė.
Tinka vegetarams.
Sudėtyje nėra: mielių, pieno, kiaušinių, glitimo, kukurūzų, sojų ar kviečių. Taip pat cukraus, krakmolo, druskos, konservantų, dažiklių ar saldiklių.
Įspėjimai:
Jei esate nėščia, žindote kūdikį, bandote pastoti arba vartojate vaistus, prieš naudodami pasitarkite su savo sveikatos priežiūros specialistu. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
span>
Sudėtis: | ||
Patiekimas:1 kapsulė | ||
Vienai porcijai | % DV | |
virškinimo fermentų mišinys: | 465 mg | &dagger ; |
Baltymų virškinimui: | ||
Proteazė 4.5 (Aspergillus) | 95300 HATA | † |
Peptidazė (Aspergillus) | 950 HUT | &dagger ; |
Proteazė 6.0 (Aspergillus) | 2000 HATA | † |
Bromelainas (comosus) | 343 000 FCC PU | † |
Suskaido riebalus: | ||
Lipazė (Candida Rugosa) | 3750 FIP | † |
Suskaidyti angliavandeniai: | ||
amilazė (Aspergillus) | 20000 DU | † |
Gliukoamilazė (Aspergillus) | 50 AGU | † |
Invertazė (Saccharomyces CEREVISIAE) | 285 SU | † |
Skaidulų angliavandenių skaidymui: | ||
Maltazės rūgštis (Rhizopus) | 10 MaltU> | † |
Alfa galaktozidazė (Aspergillus) | 450 Galu | &durklas; |
Celiulazė (Trichoderma longibrachiatum) | 3000 CU | † |
Pektinazė (Aspergillus) | 35 endo-PG | † |
ksilanazė (Trichoderma longibrachiatum) | 625 XU | † |
CereCalase (patentuotas mišinys)  ; Hemiceliulazė, beta-gliukanazė, fitazė (Trichoderma longibrachiatum ir Aspergillus) | 320 MV | † |
Pieno cukrui suskaidyti: | ||
Laktazės (Aspergillus) | 1000 ALU | † |
† Dienos poreikis nenustatytas. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį