Folio rūgštis, natūrali, 400 mcg, 250 tablečių
Nėra sandėlyje
Folio rūgštis – tai vandenyje tirpus vitaminas. Maisto produktai, kurių natūraliai yra daug folio rūgšties, yra lapinės daržovės (pvz., špinatai, brokoliai, salotos), šparagai, vaisiai (pvz., bananai, melionai, citrinos), pupelės, mielės, grybai, mėsa (pvz., jautienos kepenys ir inkstai), apelsinų ir pomidorų sultys. Folio rūgštis taip pat vartojama esant kitoms ligoms, dažniausiai susijusioms su folio rūgšties trūkumu, įskaitant opinį kolitą, kepenų ligą, alkoholizmą ir inkstų dializę.
Nėščios arba galinčios pastoti moterys. , turėtų vartoti folio rūgštį, kad išvengtų persileidimo ir vaisiaus nervinio vamzdelio defekto.
Kai kurie žmonės naudoja folio rūgštį, kad išvengtų gaubtinės žarnos arba gimdos kaklelio vėžio.
Folio rūgštis dažnai naudojama kartu su kitais vitaminais.
Kaip ji veikia?
Folio rūgštis yra būtina tinkamam žmogaus kūno vystymuisi. Jis dalyvauja genetinės medžiagos, vadinamos DNR, gamyboje ir daugelyje kitų organizmo funkcijų. Išsamesnių patarimų galite gauti „Biotus“ svetainėje esančiame vadove.
Natūrali, folio rūgštis
Naudojimas: 1 tabletė per dieną, geriausia valgio metu.
Kitos sudedamosios dalys: kalcio karbonatas, celiuliozės gelis, dvibazis kalcio fosfatas, kroskarmeliozės natrio druska, maltodekstrinas, magnio stearatas, folio rūgštis.
Be: dirbtinių dažiklių, kvapiųjų medžiagų, konservantų, mielių, krakmolo ar glitimo.
Pateikimas: 1 tabletė | ||
| Viena porcija | % dienos poreikio** |
Folatas | 665 mcg DFE | 167 % |
Kalcis (kalcio karbonatas ir dvibazis kalcio fosfatas) | 70 mg | 6 % |
* Dienos vertė procentais, pagrįsta 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį