Prancūziška kava, stiprus skrudinimas, pupelės, Kava, BulletProof, 340 g
Neperšaunamas, kava, prancūziškas, tamsus skrudinimas, visa pupelė – Kavą augantiems žmonėms sunku apdoroti nes nuo daigų iki pirmųjų vaisių turi praeiti daug laiko. Daug darbo atima ir tai, kad derlius nuimamas rankomis. Pirmiausia surenkamos geriausios pupelės, o tik po to visos likusios. Pati kavos pupelė paslėpta po daugybe sluoksnių. Kavos pupeles surinkus reikia procesą, kad šie sluoksniai būtų pašalinti ir nepažeisti pupelių, nes nuo to priklauso pačios kavos kokybė. Didelę reikšmę turi ir pupelių dydis, nes kuo didesnė pupelė, tuo aukštesnės kokybės kava. Todėl kava iš didelių pupelių yra kokybiškesnė ir aromatingesnė. Prieš atrasdami savo skonį, turite suprasti, ar norite grynos arabikos, ar įvairių rūšių mišinio. tad čia tinka vidutinis skrudinimas pupelėmis. O kiti labiau mėgsta karčią, aitrią kavą, čia pasirenkama pupelių stiprus kepsnys . Tačiau geriausias variantas būtų nusipirkti kavos pupeles ir sumalti namuose prieš pat ruošimą, sumalti tik tiek, kiek reikia šiuo metu. Mūsų kava yra tikrai gaivinanti, minkšta ir malonaus poskonio, ji suteiks energijos visai dienai.
Biotus svetainėje galite ne tik įsigyti ir susipažinti su produktus, bet ir visą informaciją gaukite iš mūsų konsultantų.
Neperšaunama, kava, prancūziška, tamsiai kepta, visa pupelė, 340 g
Rekomenduojamas naudojimas:
- Išgerkite 237 ml filtruoto, šviežiai virinto vandens.
- Įpilkite 2,5 šaukšto (37 ml) šviežiai maltos Bulletproof kavos ir užvirinkite. Vieną arbatinį šaukštelį (5 ml) Octane Brain Oil taip pat galima įpilti į karštą kavą.
- Visus ingredientus taip pat galite maišyti trintuve 20–30 sekundžių, kol susidarys putos.
Kiti ingredientai : 100 % arabica
Be: palmių aliejaus, dirbtinių kvapiųjų medžiagų, dažiklių, saldiklių ar konservantų.
Įspėjimai: Saugoti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Kavos maišelį laikykite sandariai uždarytą, kad produktas išliktų šviežias.
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Grįžti į prisijungimo puslapį