Prancūziškas bistro, trys pupelės ir saldieji kukurūzai, prancūziškas bistro, Šv. Dalfour, 6 pakuotės po 175 g
Prancūziškas bistro, trys pupelės ir saldieji kukurūzai, 6 pakuotės po 175 g, St. Dalfour, prancūziškas bistro (gurmanas kelyje), trys pupelės su saldžiaisiais kukurūzais
Maisto gaminimas yra kūrybingas procesas. Ir visada noriu, kad maistas būtų ne tik skanus, bet ir sveikas. Šis patiekalas yra puikus kalio, kalcio, beta karotino ir folio rūgšties šaltinis. Jame mažai kalorijų ir daug vitamino C. 'French Bistro' yra specialus prancūziškas nesmulkintų grūdų su pupelėmis receptas, paruoštas modernioje virtuvėje ir sertifikuotas Prancūzijos vyriausybės. Nereikia šaldyti iki atidarymo. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadovu Biotus svetainėje.
Paraiška
Mėgaukitės mėlynių ir braškių uogiene Šv. Dalfour. Patiekite su pjaustytais pomidorais, salotomis ir svogūnais. Išbandykite su morkomis arba salierais.Užtepkite ant sūrio. Įkaitinkite mikrobangų krosnelėje, kad išsilydytų sūris.
Ingredientai
morkų kubeliai, kukurūzai, lęšiai, cannellini pupelės, pupelės, svogūnai, pupelės, saulėgrąžų aliejus, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, druska, garstyčios, česnakai, peletrūnai, natūralus ksantanas ir guaro derva.
Įspėjimai
Įspėjimas: visiškai išimkite iš mikrobangų krosnelės pakuotės.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 2/5 puodelio (100 g) | ||
Indelio porcijos: 2 span> | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
kalorijų | 140 | |
Riebalų kalorijos | 45 | |
Bendras riebalų kiekis | 5 g | 8 % |
Sotieji riebalai | 1 g | 5 % |
Transriebalai span> | 0g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 300 mg | 13 % |
18 g | 6 % | |
Maistinės skaidulos | 7 g | 28 % |
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 5 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
kalcis | 4 % | |
Geležis |   ; | 6 % |
* Dienos vertės procentas yra pagrįstas 2000 kalorijų dieta. Jūsų dienos vertės gali būti didesnės arba mažesnės, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį: |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį