Garam Masala, Simply Organic, 85 g
Garam Masala
Garam Masala yra prieskonių mišinys , įprastas Indijos, Pakistano, taip pat kai kurių kitų Azijos šalių virtuvėse. Jis naudojamas vienas arba su kitais prieskoniais. Indijos virėjai jį pirmiausia naudoja mėsai ir paukštienai pagardinti, o dažniausiai deda prieš patiekdami maistą, o ne gamindami. Masala receptai skiriasi priklausomai nuo regiono, taip pat ir atskirų virėjų, kurie pagal poreikį kiekvienam patiekalui sugalvoja naują masalą. Visoje Indijoje yra daug receptų pagal regioninį ir asmeninį skonį. Mišinio komponentai pakepinami ir sumaišomi. Universalus, vidutiniškai aštrus indiškas prieskonis Garam masala — tradicinis indiškų patiekalų, tokių kaip tandoori, samsa, korma ir dhal, ingredientas. Norėdami gauti daugiau informacijos, galite susisiekti su „Biotus“ svetainės vadovais.
Siūlomas naudojimas
Pridėti prie sriubų ir troškinių. Mėsą ir paukštieną įtrinkite prieš kepdami arba pabarstykite prieš patiekdami. Sumaišykite dhal su virtais lęšiais, kad gautumėte paprastą indišką sriubą. Sumaišykite su nedideliu kiekiu vandens, kol susidarys tiršta masė. Patiekite kaip padažą prie mėsos, žuvies ir paukštienos patiekalų. Sumaišykite su minkštu sviestu arba pabarstykite virtas šparagines pupeles, pastarnokus, bulves, morkas ar moliūgus. Įpilkite į grietinę ar jogurtą, kad pamirkytumėte, arba pabarstykite keptas bulves. Įpilkite į svogūnų pagrindu pagamintus mėsos ir paukštienos padažus. Pridėti į plovą ir kitus grūdų patiekalus. Išplakite gaivų indišką raita, sumaišę griežinėliais pjaustytą agurką su paprastu jogurtu, pagardintu garam masala. Patiekite su aštriais patiekalais.
Kiti ingredientai:
ekologiškas kardamonas, ekologiškas cinamonas, ekologiškas gvazdikėliai, ekologiški kmynai, ekologiški juodieji pipirai, ekologiškos kalendros.
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį