Hematovitas glazūruotas albuminu ir razinomis, VITAPACK, 40 g
Hematovit glazūruotas albuminu ir razinomis, Hematovit glazūruotas albuminu ir džiovintais abrikosais, VITAPACK yra nauja senojo Hematovit formato interpretacija iš VITAPACK prekės ženklo, kuris yra maisto papildų gamybos lyderis. Ukrainos rinkoje. Pažymėtina, kad šios įmonės gaminiai yra sertifikuoti pagal Europos standartus (ISO22000: 2005). Ši įmonė dirba pagal Europos standartus ir jau daugiau nei 10 metų gamina puikius produktus juodojo kraujo albumino pagrindu iš kokybiškų baltarusiškų žaliavų. Hematovit yra daug geležies, taip pat yra daug baltymų ir įvairių amino rūgščių. Mūsų laikais geležies trūkumas yra visos žmonijos problema, kas antras kenčia nuo geležies trūkumo, o kas ketvirtas suserga mažakraujyste. Paprastas geležies trūkumas pasireiškia apatija, nuovargiu, blogu apetitu, odos blyškumu. Hematovit pravers po kraujo netekimo, daugiausia po operacijų, menstruacijų, gimdymo. & nbsp; Razinose yra vitaminų (A, C, H, K, E ir B grupės), taip pat svarbių mikroelementų (kalio, geležies, fosforo, kalcio, magnio, natrio). Razinos yra nepamainomas dalykas žmonėms su susilpnėjusiu imunitetu, nes jose daug antioksidantų.
Prieš naudodami turėtumėte pasitarti su gydytoju.
Biotus svetainėje galite ne tik Pirkite ir susipažinkite su produktais , bet taip pat gaukite visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Hematovitas, glazūruotas albuminu ir razinomis, VITAPACK, 40 g.
Naudojimas:> Hematovitas naudojamas kaip papildomas geležies, nepakeičiamų aminorūgščių ir vitamino C šaltinis. Priimti suaugusiems - 2-3 plytelių dalys, o vyresniems nei 3 metų vaikams - viena plytelės dalis 3 kartus per dieną. Kurso trukmė priklauso nuo konkrečios vartojimo indikacijos.
Sudėtis:granuliuotas cukrus, nenugriebtas kondensuotas pienas su cukrumi, kukurūzų krakmolo sirupas, razinos - 5%, albuminas - 5 %, glazūruotas šokoladas (cukrus, augaliniai riebalai, nugriebto pieno milteliai, kakavos milteliai, emulsiklis – lecitinas, vanilinas), konditeriniai riebalai.
Įspėjimai: nėštumas ir žindymas, diabetu sergantys žmonės ir padidėjęs jautrumas atskiriems produkto komponentams, ypač netoleruojantiems laktozės, sacharozės ir fruktozės.
Laikymo sąlygos ir tinkamumo laikas:laikyti nuo 5 °С iki 25 ° temperatūroje С laipsnių, santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 75 % 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: |
Riebalai – 9,2 g |
Baltymai – 3,4 g |
Angliavandeniai 79,4 g |
Albuminas – 5 g |
Energinė vertė 100 g produkto: 415 kcal. (1620 kJ). |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį