Hematovitas glazūruotas albuminu ir kokoso drožlėmis, VITAPACK, 40 g
Hematovit, glazūruotas albuminu ir kokoso drožlėmis, VITAPACK – tai nauja senojo Hematovit formato iš VITAPACK, Ukrainos maisto papildų gamybos lyderio, versija. Ši įmonė dirba pagal Europos standartus ir jau daugiau nei 10 metų gamina puikius produktus juodojo kraujo albumino pagrindu iš kokybiškų baltarusiškų žaliavų. Hematovit yra geležies sandėlis, jame taip pat yra daug natūralių baltymų baltymų ir įvairių organizmui naudingų amino rūgščių. Ypač svarbu Hematovit vartoti po didelio kraujo netekimo, būtent po operacijų, menstruacijų, gimdymo. & nbsp; Mokslininkai pažymi, kad geležis geriau pasisavinama valgant juodą maisto albuminą batonėlio pavidalu nei tablečių pavidalu. Taip pat albumine gausu aminorūgščių ir vitamino A, jis stiprina ir tonizuoja organizmą. Kokoso minkštimas – tai kokoso palmės vaisiaus minkštimas, jame gausu riebalų rūgščių, aliejų ir vitamino E. Verta paminėti, kad kokoso minkštimas yra maistingas, atkuria jėgas ir pašalina raumenų nuovargį po treniruotės. Vitaminas E yra naudingas odai, o lauro rūgštis slopina įvairius patogeninius mikroorganizmus.
Prieš naudodami turėtumėte pasitarti su gydytoju.
Biotus svetainėje galite ne tik įsigyti ir susipažinti patys su produktais, bet ir gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Hematovitas glazūruotas albuminu ir kokoso drožlėmis, VITAPACK, 40 g.
Taikymas: hematovitas naudojamas kaip papildomas geležies, nepakeičiamų aminorūgščių šaltinis. Priimti suaugusiems - 2-3 plytelių dalys, o vyresniems nei 3 metų vaikams - viena plytelės dalis 3 kartus per dieną. Kurso trukmė priklauso nuo konkrečios vartojimo indikacijos.
Sudėtis:baltasis cukrus, nenugriebtas kondensuotas pienas su cukrumi, kukurūzų krakmolo sirupas, kokoso drožlės, albuminas, baltas konditerinis glajus (cukrus, riebūs konditerijos gaminiai, nugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai, lecitinas, vanilinas), konditerijos riebalai.
Įspėjimai: nerekomenduojama vaikams iki trejų metų, nėštumo ir žindymo laikotarpiu, žmonėms, sergantiems cukriniu diabetu ir padidėjusiam jautrumui atskiroms produkto sudedamosioms dalims, ypač netoleruojantiems laktozės, sacharozės ir fruktozės.
Laikymo sąlygos ir tinkamumo laikas:laikyti 5° temperatūroje C iki 25 °С laipsnių, esant santykinei oro drėgmei ne daugiau kaip 75% 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: |
Riebalai – 8,9 g |
Baltymai – 3,8 g |
Angliavandeniai 82,4 g |
Albuminas – 6 g |
Energinė vertė 100 g produkto: 395 kcal. (1654 kJ). |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį