Ėrienos žirniai (avinžirniai), avinžirniai, Arrowhead Mills, garbanzos, ekologiški, 453 g
Avinžirniai (avinžirniai), ekologiški avinžirniai (Garbanzos) yra vienos populiariausių ir skaniausių pupelių Artimuosiuose Rytuose ir Indijoje. Avinžirniai (garbanzo pupelės) yra geras skaidulų, baltymų ir geležies šaltinis. Vegetariškai valgant garbanzo pupeles iš nesmulkintų grūdų, galima gauti baltymų, panašių į mėsą ar pieno produktus. Iš šių skanių pupelių pagaminti miltai suteikia saldus, sodraus skonio kepiniams. Avinžirniai yra populiarūs Vidurio Rytų ir Indijos virtuvėje, taip pat yra puikus ingredientas kepiniams be glitimo. Garbanzo pupelių miltus tinka dėti į pyragus ar duoną (iki 25 %). Jis taip pat gali būti naudojamas sriuboms, padažams ar padažams tirštinti. Šios apvalios, netaisyklingos formos kreminės pupelės yra tvirtos tekstūros ir minkštos. , riešutų skonio. Jie išlaiko formą net ir po virimo.
Avinžirniai puikiai papildo troškinius, salotas ir sriubas, nes juose yra daug baltymų ir skaidulų be riebalų .  ;Skrudinti avienos žirneliai yra fantastiškas ir sveikas užkandis. Pašlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais ir kepkite orkaitėje, kol apskrus.
Dietos, kuriose gausu nesmulkintų grūdų ir kito augalinio maisto, kuriame yra mažai riebalų, sočiųjų riebalų ir cholesterolio, gali sumažinti širdies ligų ir tam tikrų vėžio formų riziką. Biotus svetainėje taip pat galite ne tik nusipirkti, bet ir taip pat peržiūrėti su produktais, gaukite visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Arrowhead Mills, ekologiški avinžirniai (Garbanzos), 16 uncijų (453 g)
Naudojimas: Virimas: 1 puodelį avinžirnių užpilkite 4 puodeliais vandens. Pupeles sudėkite į puodą su vandeniu ir uždenkite. Pamirkykite per naktį. Pakeiskite vandenį. ir uždėkite ant ugnies, užvirinkite, tada troškinkite 2 valandas arba iki norimo rezultato.
Kai išvirs, išeis 2 puodeliai pupelių.
Kiti ingredientai: avienos žirneliai.
Įspėjimas:
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje
Patiekimas: 1/4 puodelio (45 g) | ||
Indinio porcijos: 10 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
Kalorijos | 160 | |
Riebalų kalorijos | 25 | |
Bendras riebalų kiekis | 2,5 g | 4 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
natris | 10 mg | 0 % |
kalio | 390 mg span> | 11 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 27 g | 9 % |
Maistinės skaidulos | 8 g | 31 % |
Cukrus | 5 g | |
Baltymai | 9 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 4 % | |
Kalcis | 4 % | |
Geležis | 15 % | |
Tiaminas | 15 % | |
Riboflavinas | 6 % | |
Niacinas | 4 % | |
Folatas | 60 % | |
Fosforas | 15 % | |
*  ;Dienos vertė yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta. Dienos vertė gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Kalorijos: | 2000 | 2500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Sotieji riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolio | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natris | Mažiau nei | 2 400 mg | 2 400 mg |
kalis | 3500 mg | 3500 mg | |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį