Maitake grybas, Now Foods, 60 mg, 60 dangtelių
Maitake grybuose yra mineralų ir vitaminų, todėl jie labai naudingi vartoti, ypač nusilpusiems žmonėms, ką paprastai patvirtina daug teigiamų atsiliepimų. Grybuose esantys polisacharidai turi imunomoduliuojančių savybių. poveikis. Mokslininkai išsiaiškino, kad grybai gali turėti destruktyvų poveikį imunodeficito virusui. Maitake grybų naudojimas mažina bendrą nuovargį, sergamumą įvairiomis infekcinėmis ir sezoninėmis virusinėmis ligomis, stabilizuoja kraujospūdį, ypač rekomenduojamas žmonėms. su skydliaukės ir antinksčių ligomis. Šį ir daugelį kitų priedų galite rasti „Biotus“ svetainėje. Patyrę konsultantai galės pasirinkti jums tinkamą produktą.
Now Foods, Maitake Mushroom
Taikymas: 1 kapsulė 1–3 kartus per dieną.
Kiti ingredientai: celiuliozė ( kapsulė ) ir magnio stearatas (augalinis šaltinis).
Be: kviečių, glitimo, sojos, pieno, kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių ir riešutų .
Įspėjimai:
Jei esate nėščia arba maitinate krūtimi, prieš naudodami pasitarkite su gydytoju. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Tik suaugusiems.
Turinys: | ||
Patiekimas: 1 daržovių kapsulė | ||
Vienai porcijai | % dienos vertės poreikiai | |
Maitake grybas (garbanotas grifonas) (milteliai) | 300 mg | * |
Maitake grybas (garbanotas grifonas) (standartizuotas ekstraktas) (20 % polisacharidų) | 60 mg | * |
* Kasdienis poreikis nenustatytas. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį