Džiovintos kriaušės, skiltelės, NATURAL GREEN, 100 g
Džiovintos kriaušės, skiltelės
Džiovintos kriaušės, skiltelės iš NATURAL GREEN yra puikus skanėstas mėgstantiems smaližius ir žmonėms, dieta. Naudojant džiovintą kriaušę – pakils nuotaika ir sugrįš prarasta energija. Tokia neįprasta vaisių savybė yra žinoma daugeliui sportininkų, kuriems prieš varžybas reikia specialios mitybos, kad įgytų daugiau jėgų ir ištvermės savo tikslams pasiekti. Naudojamas kaip diuretikas. Kriaušės yra vienas iš vaisių, kuriame nėra alergenų, vadinasi, ji gali būti naudinga mažiesiems.
Džiovintos kriaušės yra puikus užkandis bet kokiam laikas. Džiovintos kriaušės gali suteikti skonio pyragams, bandeliams, duonai ir kitiems kepiniams. Dedama į kompotus, karštą vyną, dribsnius. Vaisių gabaliukus galima nesunkiai atkurti, jei trumpam pamirkysite vandenyje. Produkte nėra daug kalorijų ir jis tinka beveik visiems, kurie laikosi dietinės dietos. Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Kriaušių receptas kompotas:
400 gr. Džiovintas kriaušes gerai nuplaukite iš pradžių šiltu, paskui šaltu vandeniu. Užvirinkite 2 litrus vandens, sumažinkite ugnį, suberkite kriaušes ir virkite kelias minutes. Kai kompotas šiek tiek atvės, įpilkite medaus, kad būtų saldumo, ir gerai išmaišykite. Galite įpilti 1/4 citrinos sulčių. Padėkite keptuvę vėsioje vietoje, kad kompotas prisitrauktų bent 12:00. Kuo ilgiau kompotas pilamas, tuo jis tampa skanesnis.
Kiti ingredientai:
100 % džiovintos kriaušės.
Laikymo sąlygos:
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje vietoje, kurioje nėra grūdų atsargų kenkėjų. Venkite tiesioginių saulės spindulių. Partijos numeris sutampa su pakuotės data. Tinkamumo laikas - 12 mėnesių. Pakavimo data nurodyta ant pakuotės
Pateikimas: 20 | ||
porcijos viename konteineryje: 5 | ||
Supakuotos porcijos | % dienos poreikio* | |
kalorijų | 249 | |
Voverės | 2.3 g | |
Riebalai | 0,6 g | |
Angliavandeniai | 62,6 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį