Duonos miltai 1:1, Kepimo miltai, Bob's Red Mill, 1,24 kg
Duonos miltai (be glitimo) 1:1 iš Bob's Red Mill leidžia lengvai pakeisti tradicinius receptus be glitimo. Pagaminkite mėgstamą kepimo receptą kvietinius miltus pakeičiant šiuo nepaprastu mišiniu. Jis puikiai sukurtas kepiniams, turintiems nuostabų skonį ir tekstūrą – be jokių papildomų ypatingų ingredientų. Produktas puikiai tinka sausainiams, pyragams, pyragaičiams, bandeliams ir kt. kepti.
Duonos miltai (be glitimo) yra garbanzo pupelių miltų, bulvių krakmolo, viso grūdo baltojo sorgo, tapijokos ir fava pupelių mišinys. Tai tiesiog unikalus derinys jautriems glitimui. Įvairiuose receptuose duonos miltus galima pakeisti kvietiniais miltais, pridedant ksantano dervos arba guaro dervos. Vienoje miltų porcijoje (34 g) yra 3,5 g sveikų grūdų ir 10 % skaidulų rekomenduojamo dienos poreikio. Šio produkto vientisumas be glitimo buvo patikrintas kokybės kontrolės laboratorijoje, taikant ELISA glitimo analizės testą. Išsamesnių patarimų galite gauti „Biotus“ svetainėje esančiame vadove.>
Bob's Red Mill, 1–1 kepimo miltai
Mėlynių pyrago receptas:  ;2 puodeliai miltų 1–1 duonos miltai; 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių; 1/2 arbatinio šaukštelio druskos; 1/2 puodelio sviesto, minkšto; 1 1/4 puodelio plius 1 šaukštas cukraus 2 kiaušiniai; 1/2 puodelio pasukų; 1 1/2 puodelio šviežių mėlynių.
Įkaitinkite orkaitę. Sumaišykite miltus. , kepimo milteliai ir druska. Dideliame dubenyje sumaišykite sviestą ir 1 1/4 puodelio cukraus. tada suberkite likusį miltų mišinį ir plakite, kol susidarys tešla. Švelniai įmaišykite mėlynes į tešlą.
Sudėkite į tešlos formeles, iš anksto patepdami jas aliejumi. Kepkite 30 minučių, kol taps auksinės rudos spalvos. Šaldytuve 5 minutes. 12 bandelių.
Kita Sudėtis: glotnūs balti ryžiai (miltai), viso grūdo rudųjų ryžių miltai, bulvių krakmolas, pilno grūdo baltųjų sorgo miltai, tapijokos miltai, ksantano derva.
Laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Ingredientai: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (37 g) sauso | ||
Indelio porcijos: 34 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
kalorijos | 130 | |
Riebalų kalorijos | 5 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Sotieji riebalai | 0 r span> | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 10 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 30 g | 10 % |
Maistinės skaidulos | 1 g | 4 % |
Cukrus | ||
Baltymai | 2 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
kalcio | 0 % | |
geležis |   ; | 2 % |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas dieta 2000 kalorijų. Jūsų dienos norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
kalorijos: | 2 000 | 2 500 | |
Iš viso riebalų | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natris | Mažiau nei | 2 400 mg | 2 400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 300g | 375g | |
Dietiniai pluoštas | 25 g | 30 g span> |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį