Rudųjų ryžių traškučiai, Barbara's Bakery, ekologiški, rudųjų ryžių traškučiai, 284 g
Rudųjų ryžių dribsniai, rudųjų ryžių traškučiai, Barbaros kepyklėlė aprūpina jūsų organizmą visomis jam reikalingomis maistinėmis medžiagomis. Ryžių dribsniuose gausu baltymų, vitaminų ir mineralų. Rudųjų ryžių dribsniai – ne tik labai sveikas produktas, bet ir puiki pagalba dietos metu, gali tapti nekaloringo patiekalo pagrindu, bus gausus mikroelementų ir riebalų rūgščių šaltinis. Grūdai gaminami iš 3 paprastų ingredientų: ekologiškų viso grūdo rudųjų ryžių, ekologiškų vaisių sulčių koncentrato ir jūros druskos. Kiekvienoje porcijoje yra 2 g baltymų, 28 g nesmulkintų grūdų ir tik 1 g cukraus. Todėl ryžių dribsniai laikomi subalansuotu dietiniu maistu, jie gali būti įtraukti į vaikų, vegetarų ir diabetu sergančių žmonių racioną. Labai lengvi, traškūs ir puikūs sveiki rudieji ryžiai. Dribsniai suteiks jums teigiamą požiūrį ir pakilią nuotaiką. Išbandykite ir jums patiks! Puikiai tinka karštiems dribsniams ar užkandžiams, musliams, granoloms, kepiniams ir desertams gaminti. Idealiai tinka bet kokio amžiaus, nuo jauniausio iki vyriausio. Tinka veganams. Biotus svetainėje galite ne tik įsigyti produktų ir su jais susipažinti, bet ir gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Barbara's Bakery, ekologiški rudųjų ryžių traškučiai, 10 uncijų (284 g).
Siūlomas naudojimas: Paruošta naudoti . 1 porcija = 30 g Galima vartoti su pienu. Tinka karštiems dribsniams ar užkandžiams, musliams, granoloms, kepiniams ir desertams gaminti.
Kiti ingredientai: ekologiški viso grūdo rudieji ryžiai, ekologiškų vaisių sulčių koncentratas (kriaušė ar obuolys), jūros druska. Pagaminta gamykloje, kurioje taip pat apdorojami žemės riešutai ir migdolai. Išbandyta, kad glitimo sudėtyje yra mažiau nei 20 ppm.
Be: GMO, glitimo.
Įspėjimai: produktas parduodamas pagal svorį, o ne pagal tūrį. Transportavimo ir tvarkymo operacijų metu turinys gali susitraukti.
Sudėtis | |||
Porcijos dydis: 30 g | |||
Porcijos: apie 9 | |||
| Suma vienai porcijai | Grūdai | Su 1/2 puodelio lieso pieno |
Kalorijos |
| 110 | 150 |
Kalorijos iš riebalų |   ; | 10 | 10 |
| % dienos poreikio** | ||
Bendras riebalų kiekis | 1 g * | 2 % | 2 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % | 0 % |
Trans-g į viršų | 0 r | ||
Cholesterolis | 0 mg | 0 % | 1 % |
Natris | 70 mg | 3 % | 5 % |
Kalis | 95 mg | 3 % | 9 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 25 g | 8 % | 10 % |
Maistinių skaidulų | 1 g | 4 % | 4 % |
Cukrus | 1 g | ||
Baltymai | 2 g | ||
Vitaminas A | 0 % | 4 % | |
Vitaminas C | 0 % | 0 % | |
Kalcis | 2 % | 15 % | |
Geležis | 4 % | 4 % | |
* Kiekis grūduose. 1/2 puodelio nugriebto pieno prisideda ir dar 40 kalorijų, <5 mg cholesterolio, 50 mg natrio, 210 mg kalio, 6 g viso angliavandenių (6 g cukraus), 4 g baltymų. |
Kalorijos: | 2500 | ||
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Sotieji riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
cholesterolis | Mažiau nei |
| 300 mg |
natrio | Mažiau nei | 2 400 mg | 2 400 mg |
kalis | 3 500 mg | 3 500 mg | |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį