Kajeno pipirų ekstraktas, Christopher's Original Formulas, 30 ml.
Kajeno pipirai, dar žinomi kaip čili pipirai, yra aštriausias kulinarijai žinomas prieskonis. Kajeno pipiruose yra vitaminų A, B6, K, C, geležies, kalio, magnio, riboflavino. Gausu karotinoidų, piperidino, riebalų ir eterinių aliejų. Tačiau pagrindinė čili pipirų vertybė yra kapsaicinas – jis pipirams suteikia pikantiškumo, kovoja su piktybinėmis ląstelėmis ir skatina plaukų augimą. Dažnai naudojamas nuo peršalimo ir kvėpavimo takų ligų. Kitas unikalus intelektinis Kajeno pipiro gebėjimas, jis pats nustato indų būklę – plečiasi susitraukę ir siaurėja išsiplėtę kraujagyslės. Jis turi priešgrybelinių ir priešuždegiminių savybių. Apie šį ir daugelį kitų produktų būsite informuoti „Biotus“ svetainėje.
Naudojimo rekomendacijos: Kaip maisto papildą, įlašinkite į vandenį (pradėkite nuo 1 lašo) arba kaip nurodė sveikatos priežiūros specialistas.
Kiti ingredientai: gryno grūdų alkoholio bazė (50:50) ir distiliuotas vanduo
Nepridėta dirbtinių užpildų ar cheminių medžiagų.
Įspėjimai: laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei dangtelio sandariklis pažeistas arba jo nėra.
Pateikimo dydis: 1 lašas | ||
Indelio porcijos: 570 | ||
span> | Kiekis vienai porcijai | % kasdien normalus |
Kajeno pipirai 20 000 HU | 1 lašas | * |
* Dienos dozė nenustatyta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Grįžti į prisijungimo puslapį