Virškinimo fermentai, esminiai fermentai, natūralūs šaltiniai, 500 mg, 240 kapsulių
Virškinimo fermentai (fermentai) suskaido tris pagrindines maistines medžiagas: baltymus, riebalus ir angliavandenius. Iš esmės viskas, ką valgome. Jie dalyvauja beveik visose organizme vykstančiose cheminėse reakcijose.
Virškinimo fermentai – tai pagalbininkai virškinamojo trakto, seilių liaukų, skrandžio ir kasos darbe.
Kuo ant stalo daugiau natūralių žalių sodo ir daržo produktų, tuo daugiau jūsų organizmas gauna reikiamų fermentų. Termiškai apdorojant virš 50 laipsnių, fermentai sunaikinami. Kaip dažnai valgome žalias daržoves ir vaisius…?
Tačiau dauguma įvairių ligų susergame per virškinimo traktą. Ir paprastai: dėl būtinų fermentų trūkumo organizmas tiesiog nepajėgia & nbsp; pilnai perdirbti maistą. Gydytojai teigia, kad kai kurie žmonės jau sulaukę 35 metų & nbsp; Fermentinė virškinimo trakto sistema yra taip perkrauta, kad tokiame amžiuje dažnai išsivysto: cukrinis diabetas, nutukimas, lėtinis gastritas, kolitas, pankreatitas. Norėdami išlaikyti sveikatą,turėtumėte reguliariai vartoti maisto papildus, kuriuose yra fermentų. Jis turės priešuždegiminį poveikį. Išsamesnių patarimų galite gauti su svetainės vadovu Biotus.
Source Naturals, Daily Essential Enzymes
Kaip naudoti:
Prieš kiekvieną valgį išgerkite 1 kapsulę su vandeniu. Jei maisto daug arba jis labai riebus, galite išgerti dvi kapsules (išimties tvarka).
Kiti ingredientai:
Želatina (kapsulė), bevandenis kalcio sulfatas, stearino rūgštis, koloidinis silicio dioksidas, magnio stearatas. Kiekvienoje kapsulėje yra 500 mg virškinimo fermentų.
Sudėtyje nėra:mielių, pieno, kiaušinių, glitimo, kukurūzų, sojų, arba kviečių. Taip pat cukraus, krakmolo, druskos, konservantų, dažiklių ar saldiklių.
Įspėjimai:
Jei esate nėščia, žindote kūdikį, bandote pastoti ar vartojate vaistus, prieš naudodami pasitarkite su savo sveikatos priežiūros specialistu. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Sudėtis: | ||
Porcijos dydis: 1 kapsulė | ||
| Ingredientai vienai porcijai> | % dienos poreikio |
Baltymų virškinimui:* |
|
|
Pankreatino augalo analogas | 286 mg | 28625 FCC |
Rūgštį stabilizuojančios proteazės | 12 mg | 785 FCC |
Riebalų naikintuvai:* |
|
|
Lipazė | 125 mg | 375 FCC |
Angliavandenių skirstytuvas:* |
|
|
Alfa-amilazė | 52 mg | 630 FCC |
amilogliukozidazė | 12 mg | 2 FCC |
Suardykite skaidulą: * |
|
|
Celiuliozė | 5 mg | 100 FCC |
Hemiceliulazių | 3 mg | 325 FCC |
Suskaidykite pieno cukrų: * |
|
|
Laktazė | 5 mg | 40 FCC |
FCC – fermentų aktyvumo vienetai |
|
|
* Dienos poreikis nenustatytas |
|
|
|
|
|
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį