Kajeno pipirai, gamtos kelias, 40 000 SHU, 100 kapsulių
Nėra sandėlyje
Kajeno pipirai, 40 000 SHU, Cayenne, 40 000 SHU
Kajeno pipirai, dar žinomi kaip čili pipirai, yra aštriausias kulinarijos menui žinomas prieskonis . Kajeno pipiruose yra vitaminų A, B6, K, C, geležies, kalio, magnio, riboflavino. Gausu karotinoidų, piperidino, riebalų ir eterinių aliejų. Tačiau pagrindinė čili pipirų vertybė yra kapsaicinas – jis pipirams suteikia pikantiškumo, kovoja su piktybinėmis ląstelėmis ir skatina plaukų augimą. Dažnai naudojamas nuo peršalimo ir kvėpavimo takų ligų. Dar vienas unikalus intelektinis Kajeno pipiro gebėjimas, jis pats nustato kraujagyslių būklę – plečiasi susitraukusias ir siaurina išsiplėtusias kraujagysles. Jis turi priešgrybelinių ir priešuždegiminių savybių. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadybininku Biotus svetainėje
Naudojimo rekomendacijos:
Vartokite po 1 kapsulę tris kartus per dieną, geriausia valgio metu.
Kiti ingredientai:
Daržovių kapsulė (hipromeliozė).
Įspėjimai: > jeigu vargina rėmuo, gastritas ar opaligė, prieš vartodami pasitarkite su gydytoju. Atminkite, kad per didelės dozės gali sudirginti virškinamąjį traktą. Laikyti vėsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei dangtelio sandariklis pažeistas arba jo nėra.
Atsargos: | ||
Porcijos dydis: 1 kapsulė | ||
Indelio porcijos: 100 | ||
Vienos porcijos turinys | % DV | |
Kajeno pipirų (vaisių) | 450 mg | ** |
** reikalavimas yra neapibrėžta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį