Bulvių krakmolas, Maltų bulvių miltai, Bob's Red Mill, 680 g
Prekyboje (baigia)
Smulkiai sumalti bulvių miltai, be glitimo
Bulvių krakmolas yra ingredientas be glitimo, puikiai tinka tirštinti skysčių, nepridedant skonio ar riebalų. Bulvių krakmolas gaminamas iš džiovintų nuluptų bulvių krakmolo komponento. Jis neturi bulvių skonio, todėl puikiai tinka daugelyje receptų. Jis taip pat naudojamas tekste, kartais iš anksto susmulkintame supakuotame sūryje, kad jis neprakaituotų ir nesuliptų. „Biotus“ svetainėje galite susipažinti su produktais ir įsigyti produktų, taip pat gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Paraiška
Laikykite šaldytuve arba šaldiklyje, kad išliktų švieži.Paprasta bulvių sriuba1 valgomasis šaukštas margarino1 puodelis pienas span>1-2 šaukštai smulkiai pjaustytų svogūnų1-2 šaukštai Bob's Red Mill bulvių miltųDruskos ir pipirų pagal skonį
Ištirpinkite margariną ir pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną, kol suminkštės. Virkite toliau, įpilkite pieno ir Bob's Red Mill bulvių miltų iki norimos konsistencijos. Pridėkite mėgstamų prieskonių. Pagal šį receptą taip pat galima ruošti tirštą daržovių sriubos ar troškintuvų sultinį.
Ingredientai
Bulvės
Sudėtis: | ||
Porcijos dydis: 3 šaukštai (34 g) | ||
Indelio porcijos: 20 | ||
Vienoje porcijoje: | % dienos poreikio | |
Kalorijos | 120 | |
Kalorijos iš riebalų | 5 | |
Bendras riebalų kiekis | 0,5 g | 1 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 10 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 27 g | 9 % |
Maistinės skaidulos | 2 g | 8 % |
Sachara | 0g | |
Voverės | 3 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 10 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis | 35 % | |
Dienos poreikis pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Kalorijos | 2000 | 2500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Sočiųjų riebalų td> | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 g |
Natris | Mažiau nei | 2400 mg | 2400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 g span> | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Grįžti į prisijungimo puslapį