Pušies riešutai, NATURAL GREEN, 100 g
Pušies riešutas
NATURALUS GREEN Pušies riešutas yra sveikas natūralios kilmės produktas, daugelio šaltinis maistinės medžiagos. Tiesą sakant, pušies riešutai kulinarijos receptuose buvo plačiai vartojami nuo priešistorinių laikų. Jie taip pat, kaip ir jų riešutų kolegos, yra geras baltymų šaltinis. Jie naudojami gaminant maistą ir puikiai dera prie salotų, pyragaičių, taip pat valgomi žali, kepti. Jei ketinate užkąsti dienos metu, riešutai yra puikus sprendimas. Neapdoroti pušies riešutai suteiks jums maistinių medžiagų, nes juose yra daug baltymų, mineralų ir vitaminų. Jie gali būti maišomi su kitais riešutais, kad pagerintų jų maistines ir skonio savybes. Yra žinoma, kad 30 gramų daugumos riešutų, pavyzdžiui, pušies riešutų, suvartojimas per dieną laikantis mažai cholesterolio turinčios dietos gali sumažinti širdies ligų riziką. Produktas idealiai tinka vegetarams. „Biotus“ svetainėje galite susipažinti su produktais ir įsigyti sveikų sėklų bei jų pagrindu pagamintų užkandžių, taip pat gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Kiti ingredientai :
100 % pušies riešutai, neskrudinti.
Pesto padažo receptas:50 g šviežio baziliko, nuplauto ir išdžiovinto. 2 česnako skiltelės supjaustytos pakankamai dideliais gabalėliais. Sutarkuokite 50 g parmezano. Paruoštas bazilikas, česnakas, parmezanas, 40 g pušies riešutų, 100 ml. alyvuogių aliejaus ir jūros druskos pagal skonį sumaišykite trintuvu mažiausiu greičiu iki vientisos masės.Kad padažas būtų šviesesnis (arba jei tiesiog neturite trintuvo po ranka) , galite viską išmaišyti iki vientisos masės grūstuvėje. Taip šis padažas buvo gaminamas senovėje.Šaldytuve padažą galima laikyti iki trijų dienų.
Įspėjimai: apdorojama įrangoje, kurioje apdorojami žemės riešutai, riešutai, soja, pienas, kiaušiniai arba kviečių produktai.
Sudėtis: | ||
Pateikimas: 34 g | ||
Indelio porcijos: 8 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
Kalorijos | 673 | |
Baltymai | 11,6 g | |
Riebalai | 68,3 g | |
Angliavandeniai | 13,8 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį