Kokosų miltai, kokosų miltai, Bob's Red Mill, ekologiški, be glitimo, 453 g
Nėra sandėlyje
Kokosų miltai — sveika alternatyva kvietiniams ir bet kokiems kitiems, mums labiau pažįstamiems, miltams. Tai geras skaidulų šaltinis ir vienoje porcijoje yra 4 gramai grynųjų angliavandenių (bendras angliavandenių kiekis atėmus maistines skaidulas). Tai suteikia kepiniams nepalyginamai sodrią tekstūrą ir unikalaus natūralaus saldumo. Bob's Red Mill Kokosų miltuose nėra saldiklių ar sulfitų. Baltymų kiekis toks pat kaip kvietiniuose miltuose, bet nėra baltymų glitimo. Kokosų miltai yra nepakeičiami žmonėms, alergiškiems kvietiniams miltams ar glitimui. Kepimas iš kokosų miltų yra tankesnės struktūros nei tradicinis, tačiau pasirodo neįprastai skanus, būdingas saldus aromatas. Grynuose kokosų miltų kepiniuose turi būti pakankamai kiaušinių, linų sėmenų ar chia sėklų, kad būtų galima surišti. Iš miltų galima ne tik kepti, bet ir padažus, tirštinti sriubas ir padažus, įvairius kokteilius ir tirštus kokteilius, dėti į džiūvėsėlius. Daugiau apie tai, taip pat apie daugelį kitų naudingų suaugusiųjų ir vaikų sveikatai produktų galite sužinoti Biotus svetainėje.
Bob's Red. Malūnas, ekologiškas, kokosų miltai, be glitimo, 16 uncijų (453 g)
Naudojimas: į įprastus miltus įpilkite kokosų miltų, pakeisdami iki 1 /3 visų recepte nurodytų miltų.
Kita ingredientai: ekologiški kokosų miltai (ne GMO).
Įspėjimai: xsužeistas vėsiai sausoje vietoje.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 2 šaukštai (14 g) | ||
Indelio porcijos: apie 32 | ||
Vienai porcijai | % dienos vertės* | |
kalorijos | 60 | |
Bendras riebalų kiekis | 1,5 g | 2 % |
Sotieji riebalai | 1 g | 5 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
natrio > | 10 mg | 1 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 9 g | 3 % |
Maistinės skaidulos | 5 g | 18 % |
Sachara | 3 g | |
Baltymai | 3 g | 0 % |
Vitaminas D | 0 mcg | 0 % |
kalcio | 3 mg | 0 % |
geležis | 1 mg | 6 % |
Kalis | 309 mg | 6 % |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį