Kokosų aliejus, sveikos kilmės, ekologiškas, 454 g
Nėra sandėlyje
Ekologiškas kokosų aliejus, sveikos kilmės, ekologiškas ypač grynas kokosų aliejus
Gryname ekologiškame kokosų aliejuje yra sočiųjų riebalų, vidutinių riebalų rūgščių ir trigliceridai. Tai taip pat puikus eterinių aliejų nešiklis, naminės odos ir plaukų priežiūros priemonės, aromaterapija ir masažas. Skirtingai nuo daugelio kitų aliejų, jis yra pastovios konsistencijos, yra bekvapis ir bespalvis, dezodoruotas, nepalieka dėmių. Frakcionuotas kokosų aliejus — tai viso aliejaus frakcija, kurioje tam tikros riebalų rūgščių grandinės atskiriamos, skaidrinamos, nuskaidrintos ir dezodoruojamos, išlaikant minkštinančias ir drėkinančias aliejaus savybes. Nepakeičiama priemonė atostogaujant – aliejus prisideda prie gražaus įdegio deginantis saulėje.Aliejus yra gryniausias ir natūralus produktas. 100 % grynas kokosų aliejus.Ekologiškas kokosų aliejus maitina ir suteikia plaukams blizgesio, suskilinėję galiukai atsinaujina ir sveiki, plaukai tampa sveiki ir gražūs.Ekologiškas kokosų aliejus išlygina odą. ir smulkias raukšleles, oda tampa stangresnė ir elastingesnė – tai puiki priemonė senstančiai odai. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadovu Biotus svetainėje.
Paraiška
Nedidelį kiekį pašildykite delne ir pagal pageidavimą užtepkite ant odos arba plaukų. Galima naudoti ir masažui. Geriausiai veikia, kai tepamas iškart po maudymosi.
Kiti ingredientai
Ekologiškas kokosų aliejus.
Įspėjimai:
Laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Ingredientai: | ||
Patiekimo dydis: 1 valgomasis šaukštas. l. (14 g) | ||
Indelio porcijos: 32 | ||
Viena porcija | % nuo dienos poreikio | |
kalorijų | 130 | |
Riebalų kalorijos | 130 | |
Bendras riebalų kiekis | 14 g | 22 % |
Sotieji riebalai | 13 g | 65 % |
Transriebalai | 0 g | 0 % |
Cholesterolis | 0 g | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 0 r | 0 % |
Baltymai | 0 g | 0 % |
† Procentinė paros vertė yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį