Šalto spaudimo kanapių aliejus, Jeko, 250 ml
Kanapių aliejus buvo auginamas tūkstančius metų visoje Azijoje ir Artimuosiuose Rytuose, o dabar pateko į Ameriką ir Europą. Kanapės yra labai naudingas ir universalus augalas. Daug baltymų, riebalų rūgščių ir skaidulų turinčios kanapių sėklos turi riešutų skonį ir yra plačiai naudojamos. Žzeko kanapių gaminiai yra kruopščiai apdorojami, siekiant apsaugoti: gyvybiškai svarbias maistines medžiagas, aukštą kokybę ir puikų skonį. ĮBiotus svetainėje galite įsigyti kanapių aliejaus, taip pat susipažinti su produktais ir gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Siūlomas naudojimas:>
Naudokite kokteiliuose, salotose, daržovių patiekaluose, makaronuose. Kad išsaugotumėte sveikas riebalų rūgštis, nekepkite kanapių aliejuje.
Receptas: salotų padažas
lygiomis proporcijomis:
Kanapių aliejus
Alyvuogių aliejus
Actas arba citrinos sultys.
Gerai išmaišykite ir pagardinkite šviežiomis žolelėmis bei Nutiva kanapių sėklomis.
Kiti ingredientai:> ekologiškas nerafinuotas kanapių aliejus.
Įspėjimas: atidarius laikyti šaldytuve.
Sudėtis: | ||
Patiekalas: 1 valgomasis šaukštas (15mg) | ||
Pakuotės porcijos: apie 16 td> | ||
Viena porcija | % kasdien reikalavimas* | |
kalorijos | 125 | |
Bendras riebalų kiekis | 99,9 g | 22 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 0 g | 0 % |
Dietiniai skaidulų | 1 g | 4 % |
0 g | ||
Baltymai | 0 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį