Kuzu šaknų krakmolas, Eden Foods, ekologiškas, 100 g
Aprašymas
Natūralus krakmolas gaminamas iš japoniško kuzu augalo šaknų ir naudojamas gaminant įvairius patiekalus. Kuzu naudojamas kaip sriubų ir troškinių, saldžių ir pikantiškų padažų tirštiklis. Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės į konsultantus Biotus svetainėje Kuzu labai naudingas virškinamajam traktui ir širdies ir kraujagyslių sistemai. Japonijoje kuzu šaknies krakmolas yra tradicinė medicina. Daugiau informacijos apie šį ir daugelį kitų suaugusiųjų ir vaikų sveikatai naudingų maisto produktų ir gėrimų rasite „Biotus“ svetainėje.
Eden Foods, organinis Kuzu šaknų krakmolas, 3,5 uncijos (100 g)
Kaip naudoti
Paruošti: kiekvienai stiklinei skysčio ištirpinkite 1 valg. Kuzu 2 valg. šalto skysčio tirštiems desertams arba 1 arb. Kuzu 2 šaukšteliais šaltas skystis skystiems padažams. Maišydami palaipsniui įpilkite Kuza ir kaitinkite iki norimo tirštumo.
Kiti ingredientai:
 
Patiekalo dydis: 1 valgomasis šaukštas šaukštas (9 g) | |||
Pakuotė: 11 porcijų | |||
Viena porcija | % nuo dienos poreikio | ||
kalorijų | 30 | ||
Kalorijos iš riebalų | 0 | ||
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % | 0 % |
Sočiųjų riebalų | 0 g | 0 % | |
Cholesterolio | 0 mg | 0 % | |
Natrio | 0mg | 0 % | |
Kalis | 0 mg | 0 % | |
Bendras angliavandenių kiekis | 8 g | 3 % | |
Cukrus | 0 g | ||
Baltymai | 0g | % | |
Kasdienės procentas Nauda pagrįsta dieta 2000 kalorijų. Nėra reikšmingas vitamino A, C, kalcio ir geležies šaltinis. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį