Raudonosios pupelės, raudonosios pupelės, Bergin Fruit and Nut Company, ekologiška, 454 g
Prekyboje (baigia)
Ekologiškos raudonosios pupelės
Pupelėse, kuriose yra daug geležies, skaidulų, baltymų ir mažai riebalų, šios klasikinės pupelės gali būti sveikas ir skanus patiekalas kiekvienai dienai. Pupelėse yra daug maistinių medžiagų, todėl jos dažnai rekomenduojamos kaip pagrindinis sveikos vegetariškos mitybos baltymas. Dažniausiai pupelės yra naudojamos Azijos virtuvėje su ryžiais arba gali būti su cukrumi, skirtos konditerijos gaminiams (pyragaičiams ir duonai). Neriebios, daug baltymų turinčios pupelės yra išskirtinis salotų, sriubų, čili padažų, daržovių mėsainių, saldžių patiekalų (japoniškų desertų) ingredientas. Receptuose visada naudojama daug žolelių ir daržovių. „Biotus“ svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Ruošimo būdas:
Pupeles pamirkykite per naktį. Nusausinkite ir nuplaukite. Į 1 puodelį pupelių įpilkite 4 puodelius vandens. Skystis turi būti virš pupelių paviršiaus. Virinama. 1 porcija pupelių yra 2–2 1/2 porcijos virtų pupelių. Virtos pupelės šaldytuve laikomos iki 1 savaitės, o šaldiklyje – iki 6 mėnesių.
Kiti ingredientai: strong>
Ekologiškos raudonosios pupelės
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (46 g) | ||
Indelio porcijos: 10 span> | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
kalorijų | 160 | |
Riebalų kalorijos | 0 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 5 mg | 0 % | Sekmadienis jo angliavandeniai | 28 g | 9 % |
Maistinės skaidulos | 7 g | 28 % |
Cukrus | 1 g | |
Baltymai | 10 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 3 % | |
Kalcis | 4 % | |
Geležis | 17 % | |
* Dienos vertė yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta. Jūsų paros norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį