Raudonieji pipirai, Raudonieji pipirai, Simply Organic, 45 g
Nėra sandėlyje
Prekyboje (baigia)
Smulkinti raudonieji pipirai, grūsti raudonieji pipirai
Raudonieji pipirai, grūsti raudonieji pipirai, „Simply Organic“ yra ekologiški grūsti aukščiausios kokybės raudonieji pipirai. Jie parenkami iš vešliausių ir apvaliausių vaisių - tų, kurie turi stiprų ir pikantišką pipirų skonį. Raudonųjų pipirų žirneliai gali būti naudojami labai įvairiai – juos galima naudoti norint sustiprinti natūralų daugelio patiekalų skonį.Kad kvapas ir skonis būtų geriausias, prireikus pridėkite grūstų pipirų arba tiesiog įdėkite pipirų malūnėlis ant stalo . Šviežiai malti pipirai ypač tinka salsoje, salotose, makaronuose ir sriuboje. Raudonieji pipirai taip pat naudojami marinavimui, marinatams, mėsai ir sriuboms. Dažnai naudojamas nuo peršalimo ir kvėpavimo takų ligų. Dar vienas unikalus intelektinis pipiro gebėjimas, jis pats nustato kraujagyslių būklę – plečia susitraukusias ir siaurina išsiplėtusias kraujagysles. Jis turi priešgrybelinių ir priešuždegiminių savybių. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su Biotus svetainės vadovu
Siūlomas naudojimas:
Jei norite pagardinti bet kokį padažą, patiekalus pabarstykite grūstais raudonaisiais pipirais.
Kiti ingredientai:
Ekologiški raudonieji pipirai.
Įspėjimai: Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo šilumos ir šviesos šaltinių. Нnegerti lašų neskiestų.
Sudėtis> | ||
Pateikimo dydis: 1/4 arbatinis šaukštelis (0,8 g) | ||
Porcijos: 85 | ||
Suma vienai porcijai | % dienos poreikio | |
Kalorijos | 0 | |
Kalorijos iš riebalų | 0 | |
Bendras riebalų kiekis | 0g | 0 % |
Sotieji riebalai | 0g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natrio | 0 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 0 g | 0 % |
Pluoštas | 0 g | 0 % td> |
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 0 g | |
Vitaminas A | 4 % | |
Vitaminas | 0 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis | 0 % | |
Dienos poreikis neapibrėžta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį