Kuskusas originalus, Kuskusas, Ryžiai Select, 751,2 g
Kuskusas yra tradicinis virtų manų kruopų patiekalas, kuriame gausu endospermo, išgaunamo iš kietųjų kviečių. Primena mažyčius makaronus. Naudokite troškiniams, mėsai ar daržovėms (tai daro marokiečiai) arba kaip pagrindinį patiekalą su padažu. Daug baltymų turintis auksinis kuskusas gali būti skani alternatyva tradiciniams makaronams ir baltiesiems ryžiams. Gali taip pat gali būti gaminamas su vaisiais, migdolais, cinamonu ir cukrumi arba kaip paprastas desertas. Galite rasti daugiau informacijos apie tai, taip pat daug kitų naudingų maisto produktų ir gėrimų suaugusiųjų ir vaikų sveikatai , „Biotus“ svetainėje> košerinis Naudokite pasiūlymus: 1 puodelis žalio kuskuso 1 puodelis vandens1/4 arbatinio šaukštelio druskos (nebūtina)1 arbatinis šaukštelis sviesto (nebūtina)Į vidutinį puodą supilkite vanduo užvirs.Palikti pastovėti 4–5 minutes. Kiti ingredientai: neprisotintos manų kruopos (kviečiai). * Kasdienis poreikis pagrįstas 2000 kalorijų dieta.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 42 g | ||
Indelio porcijos: 16 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
kalorijų | 160 | |
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 2 % |
natris | 1 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 33 g | 11 % |
Maistinės skaidulos span> | 1 g | 4 % |
Sacharozė | 1 g | |
Baltymai | 6 g | |
F geležis | 4 % |
Grįžti į prisijungimo puslapį