Trispalvis kuskusas, kuskusas, ryžiai Select, 326 g
Kuskusas yra tradicinis virtų manų kruopų patiekalas, kuriame gausu endospermo, išgaunamo iš kietųjų kviečių. Primena mažyčius makaronus. Naudokite troškiniams, mėsai ar daržovėms (tai daro marokiečiai) arba kaip pagrindinį patiekalą su padažu. Daug baltymų turintis auksinis kuskusas gali būti skani alternatyva tradiciniams makaronams ir baltiesiems ryžiams. Gali taip pat gali būti gaminamas su vaisiais, migdolais, cinamonu ir cukrumi arba kaip paprastas desertas. Galite rasti daugiau informacijos apie tai, taip pat daug kitų naudingų maisto produktų ir gėrimų suaugusiųjų ir vaikų sveikatai „Biotus“ svetainėje
Košerinis
Rekomenduojamas naudojimas:
1 puodelis žalio kuskuso 1 puodelis vandens1/4 arbatinio šaukštelio druskos (nebūtina)1 arbatinis šaukštelis sviesto (nebūtina) Atsineškite vandens iki užvirimo vidutinio dydžio puode.Leiskite pastovėti 4-5 minutes.
Kiti ingredientai: keptas trispalvis kuskusas (kvietiniai miltai), špinatų milteliai, paprikos ekstraktas.
* Kasdienis poreikis pagrįstas 2000 kalorijų dieta.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 50 g | ||
Indelio porcijos: 6 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
kalorijų | 190 | |
Bendras riebalų kiekis | 1 g span> | 2 % |
Riebalų kalorijos | 10 | |
Bendras angliavandenių kiekis | 40 g | 13 % |
Baltymai | 6 g | |
geležis | 4 % |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį