Facebook Pixel

Laktazė, Solgar, Vanilė, 60 kramtukų. skirtuką.

Gamintojas: Jungtinės Valstijos
kokybės užtikrinimas
Ypatumai:
Sertifikuota ES
Prekės kodas: 3174

Baigta gamyba

33,48 €
Nauji elementai Solgar
Pardavėjas: Biotus
Biotus
Aprašymas
Tai vienas pagrindinių plonosios žarnos fermentų –  maisto virškinimo metu paverčia laktozę (pieno cukrų) į gliukozę ir galaktozę. Daugiau nei 20% gyventojų netoleruoja laktazės.

Kaip naudoti:  1 kramtomoji tabletė prieš valgį, kurioje yra pieno produktų.Įspėjimai: laikykite sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite, jei apsauginis žiedas sulūžęs arba jo nėra.Kiti ingredientai:  manitolis, mikrokristalinė celiuliozė, span> guaro derva, augalinė magnio stearatas, span> natūralaus skonio vanilė (milteliai).  Sudėtyje nėra: mielių, kviečiai sojos pupelės druska cukrus konservantai arba dirbtinės spalvos.  Skirta tik suaugusiems.

Junginys
Sudėtis
porcija: 1 kapsulė
 

Vienai porcijai% DV**

Bendras angliavandenių kiekis 

<1 r  <1%*

Laktazė

3500 FCC ****

*Dienos poreikis nenustatytas

**Procentai Dienos vertė pagal 2000 kalorijų dietą

***Fermentų aktyvumo vienetai

Ne vaistinis preparatas. Prieš vartodami pasitarkite su gydytoju.
Susidomėjo ir pirkėjai We found other products you might like!
Geriausiai parduodamas
Laktazės fermentas, KAL, 250 mg, 60 kapsulių

Klientų klausimai

Nėra klausimų

Užduokite savo klausimą

Klausimas bus rodomas po moderavimo.

    Visi atsakymai bus rodomi po moderavimo.

    Customer Reviews

    0

    0 apžvalgos

    Filtrai
    Data
    Įvertinimas Naudingumas

    Nėra atsiliepimų

    Parašyti atsiliepimą
    Gaukite 0,90 € į savo premijos paskyrą, kad peržiūrėtumėte produkto nuotrauką arba vaizdo įrašą*
    * Išsami informacija apie reklamą nuorodoje
    Pridėti apžvalgą
    • Kaip vertinate šį produktą?

    Nuoroda į vaizdo įrašą iš Youtube

    Pridėkite iki 10 vaizdų .jpeg, .jpg, .gif, .png formatais, failo dydis iki 5 MB

    Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.

    loader
    You submitted your review for moderation.