Kamut Ditalini, Eden Foods, ekologiškas, 340 g
Aprašymas
Kamut makaronai yra senovės šiuolaikinių kviečių giminaitis, turintis sviestinį skonį. Legenda pasakoja, kad kamuto grūdai buvo žinomi nuo senovės Egipto faraonų laikų. Iš šių turtingų grūdų, sumalus, gaunami puikūs miltai, kuriuos sėkmingai galima pakeisti kvietiniais miltais. Tai geras skaidulų šaltinis ir lengvai pasisavinamas organizme. Kamutų miltai idealiai tiks ieškantiems priedo prie kepinių. „Biotus“ svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų Mažai riebalų, sočiųjų riebalų ir cholesterolio turintys „Kamut“ makaronai gali sumažinti riziką susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis bei tam tikromis rūšimis. nuo vėžio.
Kaip naudoti
Virkite verdančiame vandenyje 9–11 minučių.
Kiti ingredientai:
  ;Įspėjimai:
laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Ingredientai:
Pateikimo dydis:   ;1/2 puodelio (55 g) | ||
Vienoje talpykloje: maždaug 6 porcijos | ||
Viena porcija | % nuo dienos poreikio | |
kalorijų | 210 | |
Kalorijos iš riebalų | 15 | |
Bendras riebalų kiekis | 1,5 g | 2 % |
Sotieji riebalai | 0,4 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Polinesočiųjų riebalų | 0,8 g | |
Omega-3 | 50 mg | |
Omega 6 | 683 mg | |
mononesotieji riebalai | 0,4 g | |
Omega 9 | 316 mg | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natrio | 0mg | 0 % |
Kalis | 240 mg | 7 % |
Iš viso angliavandenių | 38 g | 13 % |
Maistinės skaidulos | 6 g | 24 % |
Cukrus | 2 g | |
Baltymai | 10 g | 20 % |
Vitaminas A | 0 % | |
Kalcis | 2 % | |
Tiaminas (B1) | 15 % | |
Tiaminas | & nbsp; | 15 % |
Nikotino rūgštis |   ; | 15 % |
Folio rūgštis (B9) | 4 % | |
Manganas |   ; | 20 % |
Geležis | 15 % | |
Fosforas | 25 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Riboflavinas | 6 % | |
Magnio | 15 % | |
Cinkas | 15 % | |
Procentinė dienos vertė, pagrįsta dieta 2000 kalorijų. | ||
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį