Makadamijų riešutų aliejus, Now Foods, tikras maistas, 500 ml
Nėra sandėlyje
Makadamijos aliejus, tikras maistas, makadamijos riešutų aliejus, „Now Foods“ teikiama pirmenybė dėl sodraus riešutų skonio ir sviesto švelnios tekstūros. Jis turi aukštą virimo temperatūrą (apie 400 °F) ir aukštą atsparumą karščiui, todėl yra idealus kepimo aliejus. Su iki 79% mononesočiųjų riebalų rūgščių ir labai mažai polinesočiųjų riebalų, makadamijų riešutų aliejus gali pasigirti neribotu galiojimo laiku iki dvejų metų. Graikinių riešutų aliejus gaunamas natūraliausiu būdu – šalto spaudimo, kuris leidžia neprarasti naudingų produkto savybių gamybos metu. Australinis makadamijos riešutas yra vienas brangiausių pasaulyje, nes jo derlius mažas, o jame yra rečiausios medžiagos – palmitino rūgštis. Be palmitino rūgšties, šiame aliejuje yra ir kitų naudingų medžiagų: riebalų rūgščių (lauro, oleino, arachidono, stearino rūgšties) ir daugelio kitų – produkte jų yra daugiau nei 80 proc. Didelė jų koncentracija labai naudinga sudirgusiai ir jautriai odai. Mikroelementai: kalis, selenas, kalcis, natris, cinkas, varis yra riešutuose palankiausiu deriniu. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadybininku Biotus svetainėje.
Coctavmakadamijos aliejus.
Įspėjimai:
laikykite sausoje, vėsioje ir tamsioje vietoje. Prieš naudojimą gerai suplakite.
Sudėtis | ||
Patiekimas: 1 valgomasis šaukštas. l. (15 ml) | ||
Indelio porcijos: apie 33 porcijos viename konteineris | ||
Vienai porcijai | % dienos vertės | |
Kalorijos | 120 | |
Bendras riebalų kiekis | 14 g | 18 % |
Sotieji riebalai | 2 g | 10 % |
Transriebalai | 0g | |
polinesočiųjų riebalų | 1 g | |
mononesotieji riebalai | 11 g | |
Natris | 0 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 0 g | 0 % |
Voverė | 0 g | |
Nereikšmingas cholesterolio, maistinių skaidulų, cukrų, pridėtinio cukraus, vitamino D, kalcio, geležies ir kalio šaltinis. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį