Migdolų miltai, Now Foods, ekologiški, migdolų miltai, 454 g
Nėra sandėlyje
Ekologiški migdolų miltai, aukščiausios kokybės, tikras maistas, ekologiški migdolų miltai, itin smulkūs
Migdolų miltus gamina džiovinimas ir malimas, nulupti, saldžiųjų migdolų riešutų branduoliai. Migdolų miltai pasižymi higroskopinėmis savybėmis, tai yra puikiai sulaiko ir sugeria drėgmę. Maltų migdolų cheminė sudėtis itin vertinga, juose yra: sočiųjų riebalų rūgščių, beta karotino, cholino, B grupės vitaminų, vitamino A, taip pat kalio, kalcio, magnio, geležies, natrio, biologiškai aktyvių komponentų ir antioksidantų. Tinka žmonėms, jautriems glitimui. Idealiai tinka laikantis dietų, kuriose mažai angliavandenių ir glitimo. Migdolų miltai daugiausia naudojami konditerijoje ir kulinarijoje. Jis naudojamas sausainiams, graikinių riešutų-migdolų kremui, padažams, dribsniams, pudingams, sriuboms gaminti. Migdolų miltai taip pat gali būti naudojami kaip tirštiklis ir pan. „Biotus“ svetainėje galite susipažinti su produktais ir įsigyti naudingų bei reikalingų prekių, taip pat gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Siūloma naudokite:
Atidarius rekomenduojama laikyti šaldytuve.
Kiti ingredientai:
Ekologiški migdolų miltai.
Įspėjimai: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Norėdami užtikrinti optimalų tinkamumo laiką, laikykite šaldytuve. Supakuota pagal svorį, o ne pagal tūrį.
Sudėtis: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (22 g) | ||
Patiekimas pakuotėje : apie 21 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio | |
kalorijų | 130 | |
Bendras riebalų kiekis | 12 g | 15 % |
Sotieji riebalai | 1 g | 5 % |
Transriebalai 0 g | ||
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
natrio | 0 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 5 g | 2 % |
Pischev pluoštai | 2 g | 7 % |
Cukrus | 1 g | |
Baltymai | 4 g | 8 % |
Vitaminas D | 0 mcg | 0 % |
Kalcis | 52 mg | 4 % |
geležies | 0,8 mg | 4 % |
kalio | 152 mg | 4 % |
* Dienos poreikis, apskaičiuotas pagal 2000 m. kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį