Migdolai, NATURAL GREEN, 100 g
Migdolai
Migdolai yra vieni geriausiai žinomų riešutų, kuriuose gausu daug maistinių medžiagų. Migdolai yra geras baltymų ir skaidulų šaltinis, žinomi dėl didelio kalcio ir vitamino E kiekio. Jie naudingi sergant skrandžio opalige, regos sutrikimais, nemiga, padidėjusį rūgštingumą ir anemiją. Vitaminas E, esantis migdoluose, yra labai gerai pasisavinamas žmogaus organizme. „Biotus“ svetainėje galite ne tik įsigyti šio gamintojo migdolų, bet ir susipažinti su kitų prekių ženklų produkcija, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Migdolų pieno receptas
Migdolų pieno receptas
span>
1 puodelis žalių migdolų, nuplauti ir per naktį pamirkyti dideliame šaltame švariame vandenyje. Ryte riešutus susmulkinkite trintuvu su 1 stikline vandens, kol vanduo taps baltas – panašiai kaip karvės pienas. Tada įpilkite 2 puodelius vandens ir vėl maišykite 30–40 sekundžių.Pieną nukoškite per 4–6 storo lino arba marlės sluoksnius. Kruopščiai išgręžkite minkštimą. Neskubėkite torto išmesti, jis labai skanus ir puikiai tinka kaip priedas gaminant saldumynus, paštetus ir salotas.Migdolų pieną šaldytuve laikyti ne ilgiau kaip 3 val. dienų.
Kiti ingredientai:
100 proc. neskrudintas migdolų branduolys.
Įspėjimai: atidarius laikykite vėsioje vietoje.
Ingredientai: | ||
Patiekimas: 30 g | ||
Indinio porcijos: 5 | ||
| Viena porcija | % nuo dienos poreikio |
kalorijos | 645 |
|
Baltymai | 18,6 g | |
Riebalai | 57, 7 g | |
Angliavandeniai | 16 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį