„Musli Granola“ (cinamonas, razinos), „Granola“, „Bob's Red Mill“, 340 g
Musli, kaip maisto produktą, iš pradžių sukūrė XIX amžiaus pabaigoje Šveicarijos mitybos specialistas daktaras Bircheris-Benneris ir tebėra vienas populiariausių. populiarus pasaulyje. Tai nesmulkintų grūdų, džiovintų vaisių, riešutų ir sėklų mišinys. Daktarė Bircher-Benner kadaise apibrėžė, kad maistas yra geriausias vaistas ir šis apibrėžimas mūsų laikais išlieka nepakitęs.Cinamono, pilno grūdo avižų, traškių pūstų ryžių ir natūralių skonių pagalba sukuriamas unikalus musli produktas. Muslis (cinamonas, razinos), pilno grūdo produktas, jame yra sėlenų, kuriose gausu augalinių skaidulų, endospermo – suteikia baltymų ir energijos, o daigai – vitamino B ir E bei antioksidantų.Galutinis rezultatas – aukštos maistinės vertės produktas ir labai skanu!
Granola muslis, kuris jums patiks, pagamintas iš nesmulkintų grūdų! Jie vartojami laikantis dietos, kurioje mažai sočiųjų riebalų ir cholesterolio, ir yra puikus sveikas maistas. Dietos, kuriose yra daug nesmulkintų grūdų ir kito augalinio maisto, kuriame yra mažai riebalų, sočiųjų riebalų ir cholesterolio, gali sumažinti širdies ir kraujagyslių ligų ir kai kurių vėžio tipai. Jei reikia išsamesnių patarimų, galite susisiekti su svetainės vadovu Biotus.
Bob's Red Mill , cinamono razinų granola
Naudojimo patarimai:
Granola sausainiai:
6 šaukštai. margarinas arba sviestas; 3/4 puodelio šviesiai rudojo cukraus; 1 kiaušinis; 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto; 1/2 puodelio plius 2 šaukštai viso grūdo pyrago; 1/2 puodelio nebalintų baltųjų miltų; 1/2 šaukštelio kepimo sodos; 1 puodelis granolos; 1/2 puodelio susmulkintų džiovintų abrikosų; 1/4 puodelio saulėgrąžų sėklų arba kapotų riešutų (nebūtina).
Sumaišykite margariną, rudąjį cukrų, kiaušinius ir vanilės ekstraktą virtuviniu kombainu arba mikseriu. Dubenyje sumaišykite miltus ir sodą. Į margarino mišinį suberkite miltų mišinį ir išmaišykite. Įdėkite kepimo skardą ant kepimo skardos, šaukšteliu dėkite sausainius, formuodami rutuliukus.
Kepkite 300 ° C apie 15 minučių arba iki auksinės rudos spalvos. Atvėsinkite sausainius ant kepimo skardos 1 minutę. Tada perkelkite sausainius ant grotelių, kad visiškai atvėstų.
36 vnt. sausainiai.
Kiti ingredientai: nesmulkinti avižiniai dribsniai, rudasis cukrus, tortas rapsų aliejus, ryžių miltai, avižų miltai, razinos, melasa, natūralus cinamono skonis, cinamono milteliai, jūrinės vanilės ekstraktas, tokoferoliai (vitaminas E).
Ingredientai: | ||
Patiekimas: 1/2 puodelio (45 g) | ||
Indelio porcijos: 8 | ||
porcijai | % dienos poreikio * | |
Kalorijos | 190 | |
Riebalų kalorijos | 50 | |
Bendras riebalų kiekis | 5 g | 8 % |
Sočiųjų riebalų | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris span> | 40 mg | 2 % |
Visi angliavandenių | 30 g | 10 % |
Maistinės skaidulos Tirpiosios skaidulos Netirpios skaidulos | 3 g 1 g 2 g | 12 %
|
Cukrus | 9 g span> | |
Baltymai | 5 g | |
vitamino A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 2 % | |
Geležis | 8 % | |
* Kasdienis poreikis pagrįstas dieta 2000 kalorijų. Jūsų paros norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
Kalorijos: | 2 000 td> | 2500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
cholesterolio | mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natris | Mažiau nei | 2,400 mg | 2,400 mg span> |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį