Jūros druska su juodaisiais triufeliais, jūros druska, Gustus Vitae, 76 g
Gurmaniška druska, itališka juodųjų triufelių jūros druska
Jūros druska yra druska, gaunama išgarinant jūros vandenį, o ne išgaunant iš nuosėdų telkinių. Kaip ir mineralinės druskos, jūros druskos gamyba siekia priešistorinius laikus. Palyginti su kitomis natrio chlorido druskų formomis, jūros druska neduoda daug daugiau naudos. Vienas iš jūros druskos privalumų yra tai, kad jos skonis sodresnis nei paprastos valgomosios druskos. Visada turėkite jį po ranka, kad galėtumėte pabarstyti maistą, kad užbaigtumėte. Laikykite jūros druską sausą ir ji truks neribotą laiką. Į šią druską dedami itališko juodojo triufelio gabalėliai Ši jūros druska puikiai tinka mėsai ir daržovėms pagardinti. Geriausia jį naudoti gaminimo pabaigoje. Biotus svetainėje taip pat galite ne tik įsigyti, bet ir susipažinti su produktais, gauti visą informaciją iš mūsų konsultantų.
Paraiška
Papildymai ryški įdomi skonio nata daugeliui patiekalų – nuo keptų cukinijų, ant grotelių keptos mėsos ir kiaušinių iki kukurūzų spragėsių ir gruzdintų bulvyčių.
Kiti ingredientai
Jūros druska, juodasis triufelis.
Sudėtis: | ||
Porcijos dydis: 1/4 arbatinio šaukštelio (5 g) | ||
Indelio porcijos: apie 16 | ||
Pateikimas vienai porcijai: | % dienos poreikio | |
Kalorijos | 0 | |
| 0 g | 0 % |
Natris | 330 mg | 7 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 0 g | 0 % |
Voverės | 0 g | |
Ne reikšmingas šaltinis kalorijų iš riebalų, sočiųjų riebalų, transriebalų, cholesterolio, maistinių skaidulų, cukrų, vitamino A, vitamino C, kalcio ir geležies. Dienos poreikis pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį