Kepimo miltai 1:1 be glitimo, kepimo miltai, Bob's Red Mill, 623 g
Duonos miltai (be glitimo) 1:1 iš Bob's Red Mill leidžia lengvai pakeisti tradicinius receptus be glitimo. Pagaminkite mėgstamą kepimo receptą kvietinius miltus pakeičiant šiuo nepaprastu mišiniu. Jis puikiai sukurtas kepiniams, turintiems nuostabų skonį ir tekstūrą – be jokių papildomų ypatingų ingredientų. Produktas puikiai tinka sausainiams, pyragams, pyragaičiams, bandeliams ir kt. kepti.
Duonos miltai (be glitimo) yra garbanzo pupelių miltų, bulvių krakmolo, viso grūdo baltojo sorgo, tapijokos ir fava pupelių mišinys. Tai tik unikalus derinys tiems, kurie neturi yra jautrūs glitimui . Įvairiuose receptuose kvietinius miltus galima pakeisti duonos miltais, pridedant ksantano dervos arba guaro dervos. Vienoje miltų porcijoje (34 g) yra 3,5 g sveikų grūdų ir 10 % rekomenduojamas dienos poreikis. Šio produkto vientisumas be glitimo buvo patikrintas kokybės kontrolės laboratorijose, naudojant ELISA glitimo analizės testą. Išsamesnių patarimų galite gauti „Biotus“ svetainėje esantį vadybininką.
Bob's Red Mill, 1–1 kepimo miltai
Gaminimo būdas:
Klasikiniai šokoladiniai sausainiai : 2 1/4 puodelių miltų; 1 arbatinis šaukštelis kepimo sodos; 1 arbatinis šaukštelis druskos; 1 puodelis minkšto sviesto; 3/4 puodelio cukraus; 3/4 puodelių rudojo cukraus; 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto; 2 dideli kiaušiniai; 2 puodeliai šokolado drožlių; 1 puodelis kapotų graikinių riešutų (nebūtina).
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių Nedideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo soda ir druską. Atidėkite į šalį. Dideliame dubenyje išplakite sviestą, cukrų, rudąjį cukrų ir vanilės ekstraktą iki kreminės masės. Po vieną įmuškite kiaušinius, kol plakdami po kiekvieno pridėjimo. Pamažu suberkite miltų mišinį ir plakite, kol gerai susimaišys. Pridėkite šokolado drožlių ir riešutų, kaip norite.
Tešlą iškočiokite į kamuoliukus, maždaug du šaukštai šaukštai kiekvieną. Dėkite ant kepimo skardos, išlaikydami atstumą. Kepkite 11–13 minučių arba iki auksinės rudos spalvos. Atvėsinkite 5 minutes. Padėkite ant grotelių, kad visiškai atvėstų. Gaunate 36 sausainius.
Geriausiai išsilaiko atšaldytas arba užšaldytas.
Kiti ingredientai: saldieji baltieji ryžiai (miltai), viso grūdo rudųjų ryžių miltai, bulvių krakmolas, pilno grūdo baltųjų sorgo miltai, tapijokos miltai, ksantano derva.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Ingredientai: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (37 g) sauso | ||
Indelio porcijos: 34 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
kalorijos | 130 | |
Riebalų kalorijos | 5 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Sotieji riebalai | 0 r span> | 0 % |
Transriebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 10 mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 30 g | 10 % |
Maistinės skaidulos | 1 g | 4 % |
Cukrus | ||
Baltymai | 2 g | |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
kalcio | 0 % | |
geležis |   ; | 2 % |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas dieta 2000 kalorijų. Jūsų dienos norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
kalorijos: | 2 000 | 2 500 | |
Iš viso riebalų | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natris | Mažiau nei | 2 400 mg | 2 400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis | 300g | 375g | |
Dietiniai pluoštas | 25 g | 30 g span> |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį