Baltieji ryžių miltai (ekologiški), balti ryžių miltai, Bob's Red Mill, 1,36 kg
Baltieji ryžių miltai (ekologiški) Jis pasižymi išskirtinėmis surišimo savybėmis. Baltuosiuose ryžių miltuose natūraliai gausu angliavandenių ir mažai riebalų. Jis gali būti naudojamas pyragams, sausainiams, koldūnams, duonai kepti, taip pat padažams tirštinti, žuvies paltai ir pan. Be to, labai populiaru ruošiant įvairių rūšių azijietiškus makaronus, kurie yra vienas pagrindinių rytietiškos virtuvės patiekalų. Baltieji ryžiai miltai yra mėgstamas kepinių be glitimo ingredientas, suteikia purumo kepiniams. Taip pat puikiai tinka sriuboms apkepti ir tirštinti, padažams ar padažams ruošti. Išsamesnių patarimų galite gauti susisiekę su Biotus svetainės valdytojas.
Bob's Red Mill, ekologiški balti ryžių miltai
Maisto gaminimas: keksiukų receptas: 1 puodelis baltųjų ryžių avižinių dribsnių miltų; 2 šaukštai tapijokos miltų; 6 valg. bulvių krakmolas; 1 arbatinis šaukštelis ksantano dervos; 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių; 1/4 šaukštelio kepimo sodos; 1/3 šaukštelio jūros druskos; 6 valg. sviestas; 1 puodelis cukraus; 2 kiaušiniai; 1 arbatinis šaukštelis vanilės; 1 3/4 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės; 3/4 puodelio pasukų.
Įkaitinkite orkaitę iki 190°; . Miltus, krakmolą, ksantano dervą, kepimo miltelius, sodą ir druską sumaišyti.Elektriniu plaktuvu vidutiniu greičiu atskirti grietinėlę, sviestą ir cukrų iki šviesios ir purios masės.Atskirai išplakti kiaušinius. Įpilkite vanilės ekstrakto ir tarkuotos citrinos žievelės. Lengtu greičiu sumaišykite sausus ingredientus ir sviesto mišinį, pakaitomis su pasukomis, pradedant ir baigiant sausais ingredientais iki vientisos masės. Supilkite tešlą į paruoštą skardą ir išlyginkite viršų. Kepkite 50 minučių arba iki auksinės rudos spalvos (pyragų tikrintuvas įkištas į centrą ir išeina švarus). Atšaldykite 5 minutes, tada išimkite iš keptuvės ir atvėsinkite ant grotelių. 10 porcijų.
Dkiti ingredientai: ekologiški baltieji ryžiai.
Sudėtis : | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (40 g) | ||
Indelio porcijos: 17 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
Kalorijos | 150 | |
Riebalų kalorijos | 5 | |
Bendras riebalų kiekis | 0,5 g | 1 % |
Transriebalai | 0 g | |
Monosotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Polisotieji riebalai | 0 g | |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 0 mg | 0 % |
Iš viso angliavandenių | 32 g | 11 % |
Maistinės skaidulos Cukrus | 1 g 0 g | 4 %
|
Baltymai | 2 g | 0 % |
Vitaminas A | 0 % | |
Vitaminas C | 0 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis | 0 % | |
* Dienos vertė yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta. Jūsų paros norma gali būti didesnė arba mažesnė, atsižvelgiant į jūsų kalorijų poreikį. |
kalorijos | 2000 | 2500 | |
Bendras riebalų kiekis | Mažiau nei | 65 g | 80 g |
Sotieji riebalai | Mažiau nei | 20 g | 25 g |
Cholesterolis | Mažiau nei | 300 mg | 300 mg |
Natris | Mažiau nei | 2 400 mg td> | 2 400 mg |
Bendras angliavandenių kiekis |   ; | 300 g | 375 g |
Maistinės skaidulos | 25 g | 30 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį