Natūralūs avienos žirniai, Eden Foods, 822 g
Aprašymas
Avinžirniai (avinžirniai) yra vienos populiariausių ir skaniausių pupelių Viduriniuose Rytuose ir Indijoje. Avinžirniai (garbanzo pupelės) yra geras skaidulų, baltymų ir geležies šaltinis. Valgydami garbanzo pupeles iš nesmulkintų grūdų vegetariškai, galite gauti baltymų, panašių į mėsos ar pieno produktus. Iš šių skanių pupelių pagaminti miltai kepiniams suteikia saldaus, sodraus skonio. Avinžirniai yra populiarūs Vidurio Rytų ir Indijos virtuvėje, taip pat yra puikus ingredientas kepiniams be glitimo. Garbanzo pupelių miltus tinka dėti į pyragus ar duoną (iki 25%). Jis taip pat gali būti naudojamas sriuboms, padažams ar padažams tirštinti. Šios apvalios, netaisyklingos formos kreminės pupelės turi tvirtą tekstūrą ir švelnų riešutų skonį. Po virimo jie išlaiko savo formą. Avinžirniai puikiai papildo troškinius, salotas ir sriubas, nes juose yra daug baltymų ir skaidulų be riebalų. Daugiau sužinoti iš konsultantų galite Biotus svetainėje. Skrudinti avienos žirniai yra puikus ir sveikas užkandis. Apšlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais ir kepkite orkaitėje, kol apskrus. Dietos, kuriose gausu nesmulkintų grūdų ir kito augalinio maisto, kuriame yra mažai riebalų, sočiųjų riebalų ir cholesterolio, gali sumažinti širdies ir kraujagyslių ligų riziką. liga ir kai kurios vėžio formos.
Naudojimas: Virimas: 1 puodelis avienos žirnių; 4 puodeliai vandens. Pamirkykite pupeles per naktį. Nupilkite vandenį ir nuplaukite pupeles. Į 1 puodelį avienos žirnelių įpilkite 4 puodelius vandens. 1 puodelis pupelių Išeiga 2–2 1/2 puodeliai virtų pupelių. Šaldytuve virtas pupeles galima laikyti iki 1 savaitės, o šaldiklyje – iki 6 mėnesių.
Kiti ingredientai:
Pupelės, žirniai ir lęšiai yra natūralūs žemės ūkio produktai. Galimi pašaliniai intarpai. Prieš naudojimą gerai nuplaukite. Geriausia laikyti šaldytuve arba užšaldyti.
Įspėjimai:
laikykite vėsioje, sausoje vietoje. p>
Sudėtis:
Pateikimo dydis:  ;1/2 puodelio (130 g) | |||
Indelyje: apie 6 porcijas | |||
Viena porcija | % nuo dienos poreikio | ||
kalorijų | 130 | ||
Kalorijos iš riebalų | 10 | ||
Bendras riebalų kiekis | 1 g | 2 % td> | 2 % |
Sočiųjų riebalų | 0 g | 0 % | |
Transriebalai | 0 g | ||
Cholesterolis | 0 mg | 0 % | |
Natrio | 30 mg | 1 % | |
Kalis | 220 mg | 6 % | |
Iš viso angliavandenių | 21 g | 7 % | |
Maistinių skaidulų | 5 g | 20 % | |
Cukrus | <1g | ||
Baltymai | 7 g | 14 % | |
Kalcis | 6 % | ||
Geležis | 8 % | ||
Tiaminas ( B1) | 4 % | ||
Riboflavinas (B2) | 4 % | ||
Niacinas (B3) | 2 % | ||
Folio rūgštis (B9) | 25 % | ||
Fosforas | 10 % | ||
Magnis | 10 % | ||
Cinkas | 8 % | ||
Procentinė dienos vertė, pagrįsta dieta 2000 kalorijų. Nesvarbus vitamino A ir C šaltinis. | |||
Kalorijos: | 2000 | 2500 | |
Bendras riebalų kiekis Mažiau | 65 g | 80 g | |
Šeš. riebalų Mažiau | 20 g | 25 g | |
cholesterolio Mažiau | 300mg | 300mg | |
natrio Mažiau | 2400mg | 2400mg | |
kalio | 3500mg | 3500mg | |
Bendras angliavandenių kiekis | 300 g | 375 g | |
Maistinių skaidulų | 25 g | 30 g | |
Baltymai | 50 g | 60 g |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį