Natūralūs avienos žirniai, Garbanzo pupelės, Eden Foods, ekologiški, 454 g
Aprašymas
Avinžirniai (avinžirniai) yra vienos populiariausių ir skaniausių pupelių Viduriniuose Rytuose ir Indija. Avinžirniai (garbanzo pupelės) yra geras skaidulų, baltymų ir geležies šaltinis. Valgydami garbanzo pupeles iš nesmulkintų grūdų vegetariškai, galite gauti baltymų, panašių į mėsos ar pieno produktus. Iš šių skanių pupelių pagaminti miltai kepiniams suteikia saldaus, sodraus skonio. Avinžirniai yra populiarūs Vidurio Rytų ir Indijos virtuvėje, taip pat yra puikus ingredientas kepiniams be glitimo. Garbanzo pupelių miltus tinka dėti į pyragus ar duoną (iki 25%). Jis taip pat gali būti naudojamas sriuboms, padažams ar padažams tirštinti. Šios apvalios, netaisyklingos formos kreminės pupelės turi tvirtą tekstūrą ir švelnų riešutų skonį. Jie išlaiko formą net ir išvirti.
Avinžirniai puikiai papildo troškinius, salotas ir sriubas, nes juose yra daug baltymų ir skaidulų be riebalų. Daugiau sužinoti iš konsultantų galite Biotus svetainėje. Skrudinti avienos žirniai yra puikus ir sveikas užkandis. Apšlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais ir kepkite orkaitėje, kol apskrus. Dietos, kuriose gausu nesmulkintų grūdų ir kito augalinio maisto, kuriame yra mažai riebalų, sočiųjų riebalų ir cholesterolio, gali sumažinti širdies ir kraujagyslių ligų riziką. liga ir kai kurios vėžio rūšys. Biotus internetinėje parduotuvėje galite peržiūrėti ir, jei norite, įsigyti įvairių produktų.
Eden Foods, ekologiškos Garbanzo pupelės, 16 uncijų (454 g)
Naudojimas: virimas: 1 puodelis avienos žirnių; 4 puodeliai vandens. Pamirkykite pupeles per naktį. Nupilkite vandenį ir nuplaukite pupeles. Į 1 puodelį avienos žirnelių įpilkite 4 puodelius vandens. 1 puodelis pupelių Išeiga 2–2 1/2 puodeliai virtų pupelių. Virtos pupelės šaldytuve laikomos iki 1 savaitės, o šaldiklyje – iki 6 mėnesių.
Kiti ingredientai: Avienos žirniai p>
Pupelės, žirniai ir lęšiai yra natūralūs žemės ūkio produktai. Galimi pašaliniai intarpai. Prieš naudojimą gerai nuplaukite. Geriausia laikyti šaldytuve arba užšaldytą.
Įspėjimas:
laikykite vėsioje, sausoje vietoje. p>
Porcijos dydis:1/4 puodelio (43 g) | ||
Sudėtyje: apie 10 |
|
|
| Vienoje porcijoje | % nuo dienos poreikio** |
Kalorijos | 120 |
|
Bendras riebalų kiekis | 2g | 3 % |
Sotieji riebalai | 0g | 0 % |
Trans Fat | 0g |
|
Cholesterolis | 0mg | 0 % |
natrio | 10mg | 0 % |
Bendras angliavandenių kiekis | 28g | 10 % |
Maistinės skaidulos | 12g | 43 % |
Bendras cukrus | 1g |
|
Apima 0g pridėtinio cukraus | 0 % | |
Baltymai | 9g | 18 % |
Vitaminas D | 0µg | 0 % |
Geležinis | 2,4mg | 15 % |
Tiaminas B1 | 20 % | |
Magnis | 15 % | |
Kalcis | 20mg | 2 % |
Kalis | 310mg | 7 % |
Folio rūgštis B9 | 30 % | |
Cinkas | 10 % | |
** Dienos vertės procentas, pagrįstas dieta 2000 kalorijų. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį