Nori Sushi (lakštai), Eden Foods, 7 lakštai, 17 g
Nori sushi (lakštai) – tai jau paskrudinti, paruošti naudoti lakštai sušiams, ryžių rutuliukams. Jie taip pat naudojami plonais griežinėliais kaip garnyras, ant sriubų, salotų, duonos ir makaronų patiekalų. Nori yra saldesnis už visas jūros daržoves, turi sudėtingas, subtilus aromatas ir unikalus skonis. Oni laikomas aukščiausios kokybės produktu ir dažnai randamas gurmaniškose maisto prekių parduotuvėse. Nori turi mažai natrio ir yra geras vitaminų A, B1, B2, B12 ir D šaltinis. Nori sudėtyje yra mineralų: jodo, kalcio, geležies, fosforo. Nuolat vartojant nori, stiprėja imunitetas, sumažėja cholesterolio kiekis kraujyje. Tradiciškai japoniškos jūros daržovės yra švariausios, maistingiausios ir skaniausios jūros daržovės pasaulyje.
Naudokite: lengvus suktinukus
1 puodelis ekologiškų trumpų rudųjų ryžių; 1 nori sušio lakštas ; 1 arbatinis šaukštelis „Gomasio“ (druskos); 1 arbatinis šaukštelis imbiero griežinėlių; 1 žalias svogūnas.
Ryžius tolygiai paskirstykite ant apatinės puselės nori. Rintinio centre įdėkite žalią svogūną. Svogūną tolygiai pabarstykite druska ir imbieru. Susukite į cilindrą ir valgykite kaip buritą.
Kiti ingredientai: nori.
Gali būti vėžiagyvių pėdsakų .
Patiekimas: 1 lapas (2,5 g) | ||
Indelio porcijos: 7 | ||
vienai porcijai | % dienos vertės* | |
kalorijos | 5 | |
Riebalų kalorijos | 0 | |
Bendras riebalų kiekis | 0 g | 0 % |
Sotieji riebalai | 0 g | 0 % |
Transriebalai | 0 g | 0 % |
Cholesterolis | 0 mg | 0 % |
Natris | 5 mg | 1 % |
kalis | 90 mg | 3 % |
0 g | 0 % | |
Maistinių skaidulų | 1 g | 4 % |
Cukrus | 0 g | |
Baltymai | 1 g | 2 % |
Vitaminas A | 8 % | |
Vitaminas C | 10 % | |
Kalcis | 0 % | |
Geležis | 0 % | |
Riboflavinas Niacinas Fosforas | 4 % 2 % 2 % span> | |
Magnis Jodas | 2 % 70 % |
* Kasdienis poreikis, pagrįstas 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį