Avinžirniai, NATŪRALI ŽALI, 400 g
Avinžirniaiyra vienos populiariausių ir skaniausių pupelių Viduriniuose Rytuose ir Indijoje. Avinžirniai (garbanzo pupelės) yra geras skaidulų, baltymų ir geležies šaltinis. Valgydami garbanzo pupeles iš nesmulkintų grūdų vegetariškai, galite gauti baltymų, panašių į mėsos ar pieno produktus. Iš šių skanių pupelių pagaminti miltai kepiniams suteikia saldaus, sodraus skonio. Avinžirniai yra populiarūs Vidurio Rytų ir Indijos virtuvėje, taip pat yra puikus ingredientas kepiniams be glitimo. Garbanzo pupelių miltus tinka dėti į pyragus ar duoną (iki 25%). Jis taip pat gali būti naudojamas sriuboms, padažams ar padažams tirštinti. Šios apvalios, netaisyklingos formos kreminės pupelės turi tvirtą tekstūrą ir švelnų riešutų skonį. Jie išlaiko formą net ir po virimo.
Avinžirniai puikiai papildo troškinius, salotas ir sriubas, nes juose yra daug baltymų ir skaidulų be riebalų. Skrudinti avienos žirniai yra puikus ir sveikas užkandis. Apšlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais ir kepkite orkaitėje, kol taps traškūs.
Dietos, kuriose gausu nesmulkintų grūdų ir kitų maisto produktų, augalas Maisto produktai, kurių sudėtyje yra mažai riebalų, sočiųjų riebalų ir cholesterolio, gali sumažinti širdies ligų ir tam tikrų vėžio rūšių riziką. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadybininku Biotus svetainėje.
Naudojimas:
Pupeles nuplaukite ir per naktį pamirkykite šaltame vandenyje (3–4 puodeliai vandens 1 puodeliui pupelių). Ryte vandenį nupilkite, nuplaukite, įpilkite šalto vandens ir padėkite ant ugnies. Užvirinkite ir virkite 1-2 valandas
Avinžirniai (avinžirniai) puikiai dera su įvairių rūšių mėsa tirštose sriubose: uzbekų šurpa, azerbaidžaniečių balandis, Toskanos troškinys iš avinžirnių. Iš avinžirnių galima gaminti falafelius (iš avinžirnių tyrės su įvairiais įdarais gaminamus nedidelius kotletus, kotletus ar paplotėlius), taip pat įvairius makaronus ir paštetus. Iš jo netgi gamina savotišką tofu sūrį. Sutrinti avinžirniai arba tiesiog virti ar skrudinti avinžirniai yra puikus garnyras.
Kiti ingredientai:>
100 % avinžirniai
Pupelės, žirniai ir lęšiai yra natūralūs žemės ūkio produktai. Galimi pašaliniai intarpai. Prieš naudojimą gerai išskalaukite.
Ingredientai: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (50 g) | ||
Indelio porcijos: 14 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
kalorijos | 356 | td> |
Baltymai | 26 g | |
Riebalai | 3,2 g | |
Angliavandeniai | 57 g |
Grįžti į prisijungimo puslapį