Facebook Pixel

Avinžirniai, NATŪRALI ŽALI, 400 g

Gamintojas: Čilė
kokybės užtikrinimas
Ypatumai:
Sertifikuota ES
Prekės kodas: 36669
Brūkšninis kodas: 4820200940359

Nėra sandėlyje

2,47 €
Pardavėjas: Biotus
Biotus
Aprašymas

Avinžirniaiyra vienos populiariausių ir skaniausių pupelių Viduriniuose Rytuose ir Indijoje. Avinžirniai (garbanzo pupelės) yra geras skaidulų, baltymų ir geležies šaltinis. Valgydami garbanzo pupeles iš nesmulkintų grūdų vegetariškai, galite gauti baltymų, panašių į mėsos ar pieno produktus. Iš šių skanių pupelių pagaminti miltai kepiniams suteikia saldaus, sodraus skonio. Avinžirniai yra populiarūs Vidurio Rytų ir Indijos virtuvėje, taip pat yra puikus ingredientas kepiniams be glitimo. Garbanzo pupelių miltus tinka dėti į pyragus ar duoną (iki 25%). Jis taip pat gali būti naudojamas sriuboms, padažams ar padažams tirštinti. Šios apvalios, netaisyklingos formos kreminės pupelės turi tvirtą tekstūrą ir švelnų riešutų skonį. Jie išlaiko formą net ir po virimo.

Avinžirniai puikiai papildo troškinius, salotas ir sriubas, nes juose yra daug baltymų ir skaidulų be riebalų. Skrudinti avienos žirniai yra puikus ir sveikas užkandis. Apšlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais ir kepkite orkaitėje, kol taps traškūs.

Dietos, kuriose gausu nesmulkintų grūdų ir kitų maisto produktų, augalas Maisto produktai, kurių sudėtyje yra mažai riebalų, sočiųjų riebalų ir cholesterolio, gali sumažinti širdies ligų ir tam tikrų vėžio rūšių riziką. Norėdami gauti išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadybininku Biotus svetainėje.

Naudojimas:

Pupeles nuplaukite ir per naktį pamirkykite šaltame vandenyje (3–4 puodeliai vandens 1 puodeliui pupelių). Ryte vandenį nupilkite, nuplaukite, įpilkite šalto vandens ir padėkite ant ugnies. Užvirinkite ir virkite 1-2 valandas

Avinžirniai (avinžirniai) puikiai dera su įvairių rūšių mėsa tirštose sriubose: uzbekų šurpa, azerbaidžaniečių balandis, Toskanos troškinys iš avinžirnių. Iš avinžirnių galima gaminti falafelius (iš avinžirnių tyrės su įvairiais įdarais gaminamus nedidelius kotletus, kotletus ar paplotėlius), taip pat įvairius makaronus ir paštetus. Iš jo netgi gamina savotišką tofu sūrį. Sutrinti avinžirniai arba tiesiog virti ar skrudinti avinžirniai yra puikus garnyras.

Kiti ingredientai:>

100 % avinžirniai

Pupelės, žirniai ir lęšiai yra natūralūs žemės ūkio produktai. Galimi pašaliniai intarpai. Prieš naudojimą gerai išskalaukite.

Junginys
Ne vaistinis preparatas. Prieš vartodami pasitarkite su gydytoju.

Klientų klausimai

Nėra klausimų

Užduokite savo klausimą

Klausimas bus rodomas po moderavimo.

    Visi atsakymai bus rodomi po moderavimo.

    Customer Reviews

    0

    0 apžvalgos

    Filtrai
    Data
    Įvertinimas Naudingumas

    Nėra atsiliepimų

    Parašyti atsiliepimą
    Gaukite 0,90 € į savo premijos paskyrą, kad peržiūrėtumėte produkto nuotrauką arba vaizdo įrašą*
    * Išsami informacija apie reklamą nuorodoje
    Pridėti apžvalgą
    • Kaip vertinate šį produktą?

    Nuoroda į vaizdo įrašą iš Youtube

    Pridėkite iki 10 vaizdų .jpeg, .jpg, .gif, .png formatais, failo dydis iki 5 MB

    Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.

    loader
    You submitted your review for moderation.
    Ingredientai:
    Patiekimas:  1/4 puodelio (50 g)
    Indelio porcijos: 14
     Viena porcija% dienos poreikio*
    kalorijos356  td>
    Baltymai26 g 
    Riebalai3,2 g
    Angliavandeniai 57 g