Avinžirniai (avinžirniai), EKOLOGIŠKAS ŠALIS, 400 g
Avinžirniai (avinžirniai) yra vienos populiariausių ir skaniausių pupelių Viduriniuose Rytuose ir Indijoje. Avinžirniai (garbanzo pupelės) yra geras skaidulų, baltymų ir geležies šaltinis. Valgydami garbanzo pupeles iš nesmulkintų grūdų vegetariškai, galite gauti baltymų, panašių į mėsos ar pieno produktus. Iš šių skanių pupelių pagaminti miltai kepiniams suteikia saldaus, sodraus skonio. Avinžirniai yra populiarūs Vidurio Rytų ir Indijos virtuvėje, taip pat yra puikus ingredientas kepiniams be glitimo. Garbanzo pupelių miltus tinka dėti į pyragus ar duoną (iki 25%). Jis taip pat gali būti naudojamas sriuboms, padažams ar padažams tirštinti. Šios apvalios, netaisyklingos formos kreminės pupelės turi tvirtą tekstūrą ir švelnų riešutų skonį. Jie išlaiko formą net ir po virimo.
Avinžirniai puikiai papildo troškinius, salotas ir sriubas, nes juose yra daug baltymų ir skaidulų be riebalų. Skrudinti avienos žirniai yra puikus ir sveikas užkandis. Apšlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais, o tada kepkite orkaitėje, kol taps traškūs.
Dietai, kuriuose gausu nesmulkintų grūdų ir kito augalinio maisto, mažai daug riebalų, sočiųjų riebalų ir cholesterolio, gali sumažinti širdies ligų ir tam tikrų vėžio rūšių riziką. Jei reikia išsamesnių patarimų, galite susisiekti su vadybininku Biotus svetainėje.
Naudokite:
Pupeles pamirkykite per naktį. Nupilkite vandenį ir nuplaukite žirnius. Į 1 puodelį avinžirnių įpilkite 4 puodelius vandens.
1 puodelis pupelių Išeiga 2–2 1/2 puodeliai virtų pupelių. Šaldytuve virtas pupeles galima laikyti iki 1 savaitės, o šaldiklyje – iki 6 mėnesių.
Avinžirnių auginimas:
Pupeles kruopščiai nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu, po 12 valandų avinžirnius plonu sluoksniu pabarstykite ant švarios, drėgnos marlės plokščiame inde. Ant viršaus uždenkite drėgna marle, palikite 12 valandų. Kai pasirodo 1-2 mm daigai, pupelėse esančios vertingosios medžiagos yra aktyviausios.
Kiti ingredientai:
100 % avinžirniai
Pupelės, žirniai ir lęšiai yra natūralūs žemės ūkio produktai. Galimi pašaliniai intarpai. Prieš naudojimą gerai išskalaukite.
Ingredientai: | ||
Patiekimas: 1/4 puodelio (50 g) | ||
Indelio porcijos: 14 | ||
Viena porcija | % dienos poreikio* | |
kalorijos | 221 | td> |
Baltymai | 11,2 g | |
Riebalai | 3,2 g | |
Angliavandeniai | 32 g | |
Vitaminas PP | 16,7 % | |
Kalcis | 19,3 % | |
Kalis | 43,4 % | |
Fosforas | 55,5 % | Siera | 19,8 % |
Cinkas | 23,8 % | |
Varis | 66 % | |
Manganas | 107 % | |
Silicis | 306,7 % | |
Kobaltas | 95 % |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį