Šaltalankis 100, Genesis Today, 946 ml
Ekologiškas šaltalankis 100, ekologiškas, šaltalankis 100
Šaltalankis yra augalinis preparatas, vitaminų A, E šaltinis , K, omega 3, 6, 7, 9 riebalų rūgštys, taip pat karotenoidai ir augaliniai steroliai. Stimuliuoja reparacinius procesus odoje ir gleivinėse, slopina skrandžio proteazių veiklą, turi priešuždegiminį, tonizuojantį, antioksidacinį ir citoprotekcinį poveikį. Omega 7 mažina cholesterolio ir lipidų kiekį kraujyje, mažina trombozių, aterosklerozinių ligų ir širdies ir kraujagyslių sistemos problemų riziką. Senatvinės kataraktos vystymosi prevencija, regėjimo palaikymas bet kuriame amžiuje. Galingas provitamino A ir vitamino E šaltinis, ypač tinkamas prieš ir po spindulinės terapijos. Išsamesnių patarimų galite gauti su vadybininku Biotus svetainėje.
Taikymas
stiprus>
Kaip maisto papildą, ryte išgerkite 30 ml. Komplekte yra matavimo puodelis. Prieš naudojimą gerai suplakti. Atidarius pakuotę, laikyti šaldytuve.
Sudėtis
Išvalytas vanduo, ksantano derva (natūralus stabilizatorius).
Įspėjimai
Momentinis pasterizavimas jūsų saugumui. Naudokite iki galiojimo datos. Atidarius sunaudoti per 30 dienų. Nenaudokite, jei pažeistas dangtelio sandariklis. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Dėl natūralių gaminio ingredientų skonis, spalva ir konsistencija gali skirtis. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Ingredientai:
Sudėtis: | |||
Porcijos dydis: 1 ml (30 ml) | |||
Indelio porcijos :32 | |||
Kiekis porcijoje | % dienos vertės | ||
kalorijos | 25 | ||
Riebalų kalorijos span> | 10 | ||
Bendras riebalų kiekis | 1,5 g | 2 % ** | |
Iš viso angliavandenių | 4 g | 1 % ** | |
Cukrus | 3 g | † | |
Vitaminas C | 50 mg | 83 % | |
Kalcis | 27 mg | td> | 3 % |
geležis | 3 mg | 17 % | |
Omega-3 riebalų rūgštys | 18 mg | † | |
Omega-6 riebalų rūgštys | 250 mg | † | |
Omega-7 riebalų rūgštys | 220 mg | † | |
Omega-9 riebalų rūgštys | 190 mg | † | |
†Dienos vertė nenustatyta. Procentinė dienos vertė yra pagrįsta 2000 kalorijų dieta. |
Klientų klausimai
Užduokite savo klausimą
Customer Reviews
0
Grįžti į prisijungimo puslapį